Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's ág gyertyatartó,világos zöld
Grimm's ág gyertyatartó,világos zöld
3 490 Ft

Grimm's ág gyertyatartó,világos zöld

Grimm's ág gyertyatartó,világos zöld
Grimm's ág gyertyatartó,világos zöld
Grimm's ág gyertyatartó,világos zöld
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készített, kézzel festett világoszöld gyertyatartó a Grimm's-től, mely egy faágat mintáz. Szülinapra, ünnepléshez, vagy csak tetszésedre dekorálni a lakást vagy a gyerekszobát. Varázsolj kellemes hangulatot a Grimm's dekorációs elemekkel, tedd otthonossá a környezetedet!

Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Tedd ünnepélyessé és emlékezetessé a születésnapokat ezzel a fából készült születésnapi gyertyatartóval. A díszen 3 lyuk található, ahová akár hagyományos, akár különleges fa születésnapi gyertyákat lehet tenni. Meglátjátok, az évek alatt ez a faág sorban megtelik emlékekkel, felejthetetlen dolgokkal. 

A faágat kombinálhatod a hozzá való FESTETT FA GYERTYÁKKAL, továbbá ajánljuk hozzá a beleillő kis kerámia VÁZÁT, amibe igazi virágokat is tehetsz! Rakhatsz bele MÉHVIASZ GYERTYÁT, a biztonságért pedig tégy a gyertya alá sárgaréz vagy alumínium GYERTYAVÉDŐT. Ez az ágacska a ZÖLD ÁG világosabb testvére, ketten együtt még szebben dekorálják az ablakpárkányt, vagy egy szép tavaszi asztalt.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Mérete: 18 cm


Ajánlott életkor: +14


A zöld ág dekoráció, nem játéknak minősül.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565032766
Cikkszám
GR03276
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!