Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimm's ág gyertyatartó,sötét zöld

Grimm's ág gyertyatartó,sötét zöld
Grimm's ág gyertyatartó,sötét zöld
Grimm's ág gyertyatartó,sötét zöld
Grimm's ág gyertyatartó,sötét zöld
Grimm's ág gyertyatartó,sötét zöld
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készített, kézzel festett sötétzöld gyertyatartó a Grimm's-től, mely egy faágat mintáz. Szülinapra, ünnepléshez, vagy csak tetszésedre dekorálni a lakást vagy a gyerekszobát. Varázsolj kellemes hangulatot a Grimm's dekorációs elemekkel, tedd otthonossá a környezetedet!

Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
3 090 Ft
A vásárlás után járó pontok: 93 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Tedd ünnepélyessé és emlékezetessé a születésnapokat ezzel a fából készült születésnapi gyertyatartóval. A díszen 3 lyuk található, ahová akár hagyományos, akár különleges fa születésnapi gyertyákat lehet tenni. Meglátjátok, az évek alatt ez a faág sorban megtelik emlékekkel, felejthetetlen dolgokkal. 

A faágat kombinálhatod a hozzá való FESTETT FA GYERTYÁKKAL, továbbá ajánljuk hozzá a beleillő kis kerámia VÁZÁT, amibe igazi virágokat is tehetsz! Rakhatsz bele MÉHVIASZ GYERTYÁT gyertyát, a biztonságért pedig tégy a gyertya alá sárgaréz vagy alumínium GYERTYAVÉDŐT. Ez az ágacska a ZÖLD ÁG sötétebb testvére, ketten együtt még szebben dekorálják az ablakpárkányt, vagy egy szép tavaszi asztalt.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Mérete: 18 cm


Ajánlott életkor: +14


A zöld ág dekoráció, nem játéknak minősül.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR03277
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!