Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's csillogós akril kövek,100 db
Grimm's csillogós akril kövek,100 db
6 490 Ft

Grimm's csillogós akril kövek,100 db

Grimm's csillogós akril kövek,100 db
Grimm's csillogós akril kövek,100 db
Grimm's csillogós akril kövek,100 db
Grimm's csillogós akril kövek,100 db
Grimm's csillogós akril kövek,100 db
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Csillámló akril drágakövek a Grimm's-től. Játékos tanuláshoz, szerepjátékhoz és még sok minden máshoz csodaszép kellék. Használd fel, ahányféleképpen csak tudod a csodálatos színekben pompázó köveket a kreatív alkotással, tanulással és játékkal töltött idő alatt, a nyílt végű játékokkal változatos élményeket szerezhetsz!

Várható kiszállítás
2024.06.26
Raktáron
6 490 Ft
Egységár: 65 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 97 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

El sem hinnéd, hogy mennyi mindenhez veszed majd elő, mi mindenre kellhet ez a sok csillogó drágakő! Lehet belőlük épületek tornyán dísz, kalózládában értékes kincs, szerencsehozó titkos talizmán a zsebedben, fizetőeszköz varázslók erszényében.

Kellékként mindenféle játékhoz illenek, amellett felhasználhatod őket a játékos tanuláshoz, különösen a matematikához. Dekoráláshoz is szép és igényesen kidolgozott kellék, készíts belőle díszt, vagy egyszerűen csak tedd egy fa tálba, biztosan feldobja az asztalt!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's készletek egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ TÉGLALAPOKKAL vagy a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 100 darab kisebb akril kő, bambusz tálkában.


Anyagok: akril, tükröződő anyag a kövek alján, hogy még szebben csillogjanak


Kövek mérete: 1 - 2,5 cm között


A termék dekorációnak minősül.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565430999
Cikkszám
GR43099
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!