Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's díszítő szám (3)

Grimm's díszítő szám (3)
Grimm's díszítő szám (3)
Grimm's díszítő szám (3)
Grimm's díszítő szám (3)
Grimm's díszítő szám (3)
Grimm's díszítő szám (3)
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Születésnapi szám, számos fa gyertya a Grimm's-től. Tedd ünnepi gyűrűbe vagy spirálba, teremts kellemes, ünnepi hangulatot a lakásban vagy a gyerekszobában a Grimm's dekorációs elemekkel! Az évek során sok-sok örömteli emlék társul majd ezekhez a kézműves, fából készült számokhoz!

Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
Modell
1 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Kézműves dekoratív fa számos gyertya, születésnapra, évfordulóhoz, megünnepelni egy különleges alkalmat vagy akár asztali díszeket készíteni. A fa számos gyertyákat FA SZÜLETÉSNAPI GYŰRŰBE kell helyezni vagy SPIRÁLBA, tehetsz melléjük valódi, MÉHVIASZ GYERTYÁT, díszeket, bármit, ami tetszik vagy ami épp az adott ünnephez illik.

A legjobb ezekben a számokban, hogy a dekorációs funkciójuk mellett van még egy nagyon fontos szerepük, ami nem más, mint a családi hagyományteremtés. Egy újabb év, még egy szám és gyertya - meglátjátok, mennyi emlék gyűlik majd az ünnepi gyűrű köré.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méret: kb. 9 cm


Ajánlott életkor: 14+


Minden gyertya kézzel festett dekorációs kellék, nem játéknak minősül.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR04603
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!