Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's fa Montessori torony
Grimm's fa Montessori torony
6 990 Ft

Grimm's fa Montessori torony

Grimm's fa Montessori torony
Grimm's fa Montessori torony
Grimm's fa Montessori torony
Grimm's fa Montessori torony
Grimm's fa Montessori torony
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült, zöld és kék árnyalatokban pompázó fejlesztő játék kicsiknek a Grimm's-től. A Montessori és Waldorf irányzatok klasszikus darabja, nyílt végű játék, amelynek elemei rengetegféleképpen felhasználhatók a játékhoz, játékos tanuláshoz és készségfejlesztéshez!

Ajánlott életkor
1 – 4 év
Várható kiszállítás
2024.06.26
Raktáron
6 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 105 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Waldorf és Montessori irányzatban régóta alkalmazzák a fejlesztő tornyokat, amelyekkel a gyerekek játék közben fejleszthetik szem-kéz koordinációjukat, megismerkedhetnek az egyszerűbb formákkal és a színekkel. Ennek a toronynak az a különlegessége, hogy a talpa domború, így a mozgásából adódó tapasztalatokat is begyűjthetik a gyerekek.

A torony kézimunka, fából készült, kézzel festett. A fa természetes anyag, tapintása kellemes, a fával való játék közben keletkező hangok és érzetek a legkisebb gyerekek érdeklődését is fenntartják. Ez a darab a méretéből adódóan egészen kis kortól alkalmas rakosgatni, fejlesztéshez, játékhoz.


A csomag tartalma: 5 szintes torony


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Magasság: 13 cm


Ajánlott életkor: 1 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565110129
Cikkszám
GR11012
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!