Grimm's fa girland, pasztell színben
Grimm's fa girland, pasztell színben
13 990 Ft

Grimm's fa girland, pasztell színben

Grimm's fa girland, pasztell színben
Grimm's fa girland, pasztell színben
Grimm's fa girland, pasztell színben
Grimm's fa girland, pasztell színben
Grimm's fa girland, pasztell színben
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült "zászlócskák", girland gyönyörű Grimm's pasztell színekben. Dekoráld otthonodat, varázsolj meghitt, ünnepi hangulatot ezzel a girlanddal vagy kombináld további Grimm's dekorációs elemekkel, amelyek kellemes színükkel beragyogják az egész lakást!

Várható kiszállítás
2024.04.17
Raktáron
13 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 210 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Legyen szó ünnepségről, vagy egyszerű szobadíszről: ezek a fából készült zászlók biztosan feldobják bármelyik gyerekszobát! Nemcsak egy születésnapi zsúrt, hanem bármilyen más családi eseményt hangulatossá varázsolhatsz a Grimm's dekorációs elemeivel! Válogasd össze a színek és formák szerint egymáshoz illő díszeket, hogy meghitt környezetet teremts az otthonodban az ünneplés idejére, vagy akár a hétköznapokra is!


A csomag tartalma: 24 db zászlócskából álló girland


Anyagok: rétegelt fa, egészségre ártalmas anyagoktól mentes vízbázisú festék


Zászlócskák mérete: 5,5*9,7 cm, a girlandhoz tartozó zsineg méretre vágható


A termék dekoráció.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR70246
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!