Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's fa vonat építő szett
Grimm's fa vonat építő szett
22 990 Ft

Grimm's fa vonat építő szett

Grimm's fa vonat építő szett
Grimm's fa vonat építő szett
Grimm's fa vonat építő szett
Grimm's fa vonat építő szett
Grimm's fa vonat építő szett
Grimm's fa vonat építő szett
Grimm's fa vonat építő szett
Grimm's fa vonat építő szett
Grimm's fa vonat építő szett
Grimm's fa vonat építő szett
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Ez a játék 2 az 1-ben! Nem csak jármű, hanem építő játék is, szálguldj vele a Grimm's fantázia világ dombjain! Ismerkedj meg a vonatozás kalandos világával, használd fel, ahányféleképpen csak tudod a fából készült játék színpompás elemeit, kombináld őket további Grimm's készletekkel!

Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
22 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 345 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Nem mindennapi ez az építő játék készlet! Ha szeretnéd, akkor vonat és gurulós járgány, ha pedig a Grimm's építőkkel kombinálod, építkezhetsz is az elemekkel! Kösd egybe a vagonokat vagy szedd szét őket, meglátod, mi mindenre használhatók az elemek.

Mint minden Grimm's építőt, ezt a játékot is nagyon sokoldalúan fel lehet használni, sokféle játékhoz, építéshez, szerepjátékhoz, akár játékos tanuláshoz is alkalmas. Korosztály nincs, a kicsiktől a nagyokig egyaránt minden gyermeknek megfelel, örömteli élményeket biztosít a játékkal töltött időre!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a SZIVÁRVÁNY FA FIGURÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 16 darab fából készült elem masinisztával és a vagonokat rögzítő madzaggal


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Ajánlott életkor: 4 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565090902
Cikkszám
GR09090
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!