Grimms formák világa torony
Grimms formák világa torony
24 990 Ft

Grimms formák világa torony

Grimms formák világa torony
Grimms formák világa torony
Grimms formák világa torony
Grimms formák világa torony
Grimms formák világa torony
Grimms formák világa torony
Grimms formák világa torony
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült toronyépítő szett, 4 kis toronnyal, levél, virág, szív és négyzet alakban a Grimm's-től. Kicsiknek alkalmas rakosgatni, válogatni, színekkel és formákkal ismerkedni. Montessori és Waldorf fejlesztő játék elemei sokféleképpen felhasználhatók, örömteli élményeket biztosítanak a játékkal, játékos tanulással töltött időre!

Ajánlott életkor
2 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.04.18
Raktáron
24 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 375 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez egy izgalmas rakosgató toronykészlet, a Grimm's ezúttal 4 különböző alakú és variálható toronnyal lep meg minket. A rakosgató torony régóta klasszikus darabja a gyermekek játéktárának, ebben a szettben találsz levél, virág, szív és négyzet alakú tornyot, melyek szépséges színátmenetben pompáznak. A tornyokat fel lehet építeni méret, forma és színátmenet szerint is, és össze is lehet pket keeverni, a Grimm's világában nem létezik olyasmi, mint "helyes sorrend". A furatokba gyertya is rakható, így ünnep vagy születésnap alkalmával az asztalt is díszíthetik a virágok, mint gyertyatartó.

Mint a legtöbb Grimm's, ez is egy megunhatatlan játék: a kicsiket szórakoztatják a színek, a formák, a méretek, az elemeket lehet válogatni, nézegetni, rakosgatni, szintek szerint felépíteni és szétszedni a tornyot. Később, ha a rakosgatás helyett már inkább az építés lesz érdekes, a torony elemei tökéletesen illenek majd a Grimm's GEO ÉPÍTŐKOCKÁKHOZJáték közben a fejlődnek a gyermekek finommotoros képességei, a térbeli látásmódjuk, a logikus gondolkodásuk és a szem-kéz koordinációjuk.


A csomag tartalma: tartó állvány 4 toronnyal, mindegyikük 5 szintes.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Csomag hossza: 23 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR11075
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!