Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's fa tű - fűzögetős játék
Grimm's fa tű - fűzögetős játék
2 590 Ft

Grimm's fa tű - fűzögetős játék

Grimm's fa tű - fűzögetős játék
Grimm's fa tű - fűzögetős játék
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Grimm's fa tű extra hosszú madzaggal, eszköz fűzögetős játékhoz, ami a legkisebbek kezébe való. A madzagra való fűzögetés az egyik legjobb elfoglaltság a gyermek számára, hiszen nemcsak remek szórakozás, hanem játékos formában történő készségfejlesztés is! Gondoskodj gyermeked korai fejlődéséről a Grimm's játékokkal!

Várható kiszállítás
2024.05.31
Raktáron
2 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 39 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ehhez a fa tűhöz egy extra hosszú madzag tartozik, hogy mindent fel tudjatok fűzni rá, amit csak szeretnétek. A piros madzag 80 centis, erre már tényleg nagyon sok felfűzésre váró dolog felfér! Kiegészítőnek ajánljuk a SPULNI és egyéb fűzögetős játékok mellé.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GOLYÓKKAL vagy az ELSŐ FŰZÖGETŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Anyagok: fa, textil


Méretek: tű: 8 cm x 8 mm, a madzag 80 centiméterig nyújtható.


Ajánlott életkor: 3 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565103145
Cikkszám
GR10314
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!