Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's kis spulni

Grimm's kis spulni
Grimm's kis spulni
Grimm's kis spulni
Grimm's kis spulni
Grimm's kis spulni
Grimm's kis spulni
Grimm's kis spulni
Grimm's kis spulni
Grimm's kis spulni
Grimm's kis spulni
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Szivárvány spulni a Grimm's-től, 2 az 1-ben játék: fűzős fejlesztő játék és építő játék is! A fűzögetés és az építés az egyik legjobb elfoglaltság a gyermekek számára, gondoskodj gyermeked ügyességének korai fejlesztéséről a színpompás és természetes anyagokból készült Grimm's fajátékokkal!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
9 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 142 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a szivárványszínű fűzős fa játék, mint minden Grimm's, több minden lehet: először is, a legkisebbek tudnak a spulnival rakosgatós-válogatósat játszani, a színekkel, formákkal ismerkedni. A nagyobbacskák a fa tűvel a spulnikat madzagra fűzhetik, így a gyermekek megismerhetik a kreatív játékot, a varrás, gyöngyfűzés és kézimunka kezdeti élményét. A spulnik természetesen kombinálhatók a Grimm's építőkkel, mindenféle különös és bonyolult építményt tudnak velük alkotni. Ehhez a készlethez ideális kiegészítő a GRIMM'S FA TŰ, 80 centis madzaggal.


Fejlesztő játékötlet az egészen kis kezek számára: tekerd fel a szivárványszínű ZSINÓROKRA a szivárvány spulnikra, meglátod, milyen jó szórakozás!


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNY ERDŐVEL vagy a SZIVÁRVÁNY ÉRMÉKKEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A készlet tartalma: állvány, 8 db spulni 8 színben, fa tű


Anyagok: hársfa, juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Állvány mérete: 4,5 x 22,5 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10316
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!