Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's szivárvány érmék
Grimm's szivárvány érmék
7 490 Ft

Grimm's szivárvány érmék

TOP
Grimm's szivárvány érmék
Grimm's szivárvány érmék
Grimm's szivárvány érmék
Grimm's szivárvány érmék
Grimm's szivárvány érmék
Grimm's szivárvány érmék
Grimm's szivárvány érmék
Grimm's szivárvány érmék
Grimm's szivárvány érmék
Grimm's szivárvány érmék
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A Grimm's szivárványszínű érméi vagy korongjai, tedd még izgalmasabbá velük az építő készletedet! Használd fel őket a játék során vagy akár a tanuláshoz is, kombináld a színpompás érméket más Grimm's készletekkel, hogy változatos dolgokat építhess belőlük! Ezekkel a csodaszép játékokkal örömteli élmény a játékkal töltött idő!

Ajánlott életkor
3 – 4 év
Várható kiszállítás
2024.05.24
Raktáron
7 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 112 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a készlet játékos fejlesztéshez, szerepjátékhoz, építő játékhoz való, szivárvány színekben ragyogó fából készült érmékből áll, kétféle méretben. Az érmék nagyon jól kiegészítik a HENGEREKET, együtt a kettővel még jobban érzékeltethető a rész-egész viszonya és a törtek arányai. Képességfejlesztéshez, oktatás mellé segédeszköznek ajánljuk egészen kisiskolás korig.

Ha az érmékkel építesz, a fantáziád birodalma még színesebb és részletesebb lesz! A szivárványszínű korongokkal díszítheted az épületeket, a színkavalkáddal szépítheted a birodalmad. Lehet belőlük fizetőeszköz egy másik játék során vagy zseton a rulettasztalnál, a fantázia sosem szab határt a játéknak!

Az érmék megkapták a "Spiel Gut" - jó játék tanúsítványt.

Segédeszközként óvódák és iskolák számára is ajánljuk.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a HENGEREKKEL vagy a SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐKKEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 24 darab érme


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: vastagság: 10 cm, átmérő: 3-4 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól, a kis darabokat a gyermekek lenyelhetik!

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565103121
Cikkszám
GR10312
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!