Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Szivárvány zsinór a fűzős játékhoz
Szivárvány zsinór a fűzős játékhoz
2 990 Ft

Szivárvány zsinór a fűzős játékhoz

Szivárvány zsinór a fűzős játékhoz
Szivárvány zsinór a fűzős játékhoz
Szivárvány zsinór a fűzős játékhoz
Szivárvány zsinór a fűzős játékhoz
Szivárvány zsinór a fűzős játékhoz
Szivárvány zsinór a fűzős játékhoz
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Zsinórok a szivárvány 6 vidám színében, kiegészítő a Grimm's fűzős játékaihoz. Kombináld a zsinórokat a különféle Grimm's fűzös játékokkal, hogy örömteli élményeket szerezz és játékos formában történő készségfejlesztésben legyen részed a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.05.31
Raktáron
2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ebben a készletben 6 darab 80 centis zsinórt találsz, méghozzá a szivárvány 6 erőteljes színében. Ajánljuk fűzős játékokhoz, a GOMBOKHOZ, vagy bármihez, amit kedved szerint zsinórra fűzhetsz. Ezekből a SZÍNES FA GYÖNGYÖKBŐL is szép nyakláncokat, karperecet készíthetsz!


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNY SPULNIVAL vagy a TÁLAKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Anyag: pamut


Hosszúság: 80 cm

Adatok
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565103190
Cikkszám
GR10319
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!