Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimm's szivárvány erdő
Grimm's szivárvány erdő
15 590 Ft

Grimm's szivárvány erdő

Grimm's szivárvány erdő
Grimm's szivárvány erdő
Grimm's szivárvány erdő
Grimm's szivárvány erdő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készített építő játék, mely színes fákat mintáz. Tedd még szebbé a Grimm's fantázia világodat! Kombináld egymással a Grimm's nyílt végű játékainak szivárványszínű elemeit, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt, építsd meg a saját mesebeli erdődet!

Várható kiszállítás
2023.12.07
Raktáron
15 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 468 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A készlet színes erdei fákat, bokrokat tartalmaz, melyekkel teljesebbé teheted a Grimm's építő készleteidet. A készlet darabjait használhatod építő elemként, vagy növényzetként, amivel a Grimm's fantázia világodat dekorálhatod és zöldítheted.

Az élénk színű elemek rakosgatása, kombinálása más Grimm's építőkkel fejleszti a kreativitást, hozd létre saját természeti világodat ezekkel a csodás építőkkel! Ez a készlet nagyon jól passzol a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKHOZ és a BABÁKHOZ!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNY HÍD ÉPÍTŐVEL vagy a SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ TÉGLALAPOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 12 darab elem.


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: elemek magassága 7-11 cm, átmérőjük 3-4,5 cm


Ajánlott életkor: 2 év felett

Adatok
Ajánlott életkor
2 – 5 év
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Színek és formák felismerése, Finommotorika
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10165
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!