Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's szivárvány pasztell erdő
Grimm's szivárvány pasztell erdő
15 990 Ft

Grimm's szivárvány pasztell erdő

Grimm's szivárvány pasztell erdő
Grimm's szivárvány pasztell erdő
Grimm's szivárvány pasztell erdő
Grimm's szivárvány pasztell erdő
Grimm's szivárvány pasztell erdő
Grimm's szivárvány pasztell erdő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készített építő játék, mely színes pasztell fákat mintáz. Tedd még szebbé a Grimm's fantázia világodat! Kombináld egymással a Grimm's nyílt végű játékainak szebbnél szebb színű elemeit, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt, építsd meg a saját erdődet!

Várható kiszállítás
2024.05.28
Raktáron
15 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 240 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A készlet színes pasztell erdei fákat, bokrokat tartalmaz, melyekkel teljesebbé teheted a Grimm's építő készleteidet. A készlet darabjait használhatod építő elemként, vagy növényzetként, amivel a Grimm's fantázia világodat dekorálhatod és zöldítheted.

A kellemes színű elemek rakosgatása, kombinálása más Grimm's építőkkel fejleszti a kreativitást, hozd létre a saját természeti világodat ezekkel a csodás építőkkel! Ez a készlet nagyon jól passzol a PASZTELL SZIVÁRVÁNYHOZ és a BABÁKHOZ!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a PASZTELL TÉGLALAPOKKAL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 12 elem.


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: elemek magassága 7-11 cm, átmérőjük 3-4,5 cm


Ajánlott életkor: 2 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565101660
Cikkszám
GR10166
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!