Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's falovacska

Grimm's falovacska
Grimm's falovacska
Grimm's falovacska
Grimm's falovacska
Grimm's falovacska
Grimm's falovacska
Grimm's falovacska
Grimm's falovacska
Grimm's falovacska
Grimm's falovacska
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Natúr fából készült lovacska a Grimm's-től. Köss rá madzagot, mindenhová veled gurul! Vidd magaddal a játékkal töltött idő alatt és szerezz örömteli élményeket ezzel a kedves fajátékkal! Kombináld a lovacskát további Grimm's játékokkal, hogy remek kis társaságot alakíts belőlük!

Ajánlott életkor
1 – 3 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
8 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 135 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Az egész világon ismerik, igazi klasszikus játék a kerekeken guruló, húzható lovacska. A kicsiktől a nagyobbakig mindenki szereti, ez az egyik legismertebb, legkedvesebb tradicionális fajáték. Köthetsz madzagot, hogy mindenhová követhessen téged, vagy akár ÉGER ÚR is a nyeregbe ugorhat! A lovacska tökéletesen kombinálható a Grimm's baba családokkal, mindenki elfér a nyeregben! Ha szeretsz versenyezni, hívd ki a SZÁRAZFÖLDI JACHTOT egy megmérettetésre!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a CSILLAG CSÖRGŐVEL vagy a HÁRS MAMÁVAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


Anyagok: égerfa, egészségre ártalmatlan növényi összetételű olajjal kezelve


Magasság: 15 cm


Ajánlott életkor: 1 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565130103
Cikkszám
GR13010
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!