Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's szárazföldi jacht

Grimm's szárazföldi jacht
Grimm's szárazföldi jacht
Grimm's szárazföldi jacht
Grimm's szárazföldi jacht
Grimm's szárazföldi jacht
Grimm's szárazföldi jacht
Grimm's szárazföldi jacht
Grimm's szárazföldi jacht
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Kézzel faragott Grimm's húzogatós játék, négy tengerész ül a hajóban. Szárazföldön kerekeken gurul, vízen pedig lebeg, a fürdőkádba beteheted. Használd fel a játék elemeit, ahányféleképpen csak szeretnéd, vagy kombináld őket további Grimm's játékokkal az örömteli játékélményért!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
14 990 Ft
Egységár: 3 748 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 225 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A négy tengerész már nagyon várja a közös kalandokat, hajójukkal nekivágnak víznek, szárazföldnek, vidáman szálguldanak. Hajójukkal hűen követik kis gazdájukat, mellette lesznek minden pillanatban. A jachtban négy színes figura ül, különlegességük, hogy mindegyikük különböző, Európában őshonos fából készül.

Minden darab kézzel van faragva, így mind egy picit más, apró részleteKben eltérhetnek egymástól. Élénk szivárvány színük, egyediségük szemlélteti a világ színességét és a diverzitás természetességét. A babák minimalista alakja, kifejezéssel fel nem ruházott arca a nyílt végű játékok sajátossága: a játékot nem tereli meghatározott mederbe, hanem engedi, hogy a gyerekek határtalan fantáziájuk segítségével bármilyen tulajdonsággal felruházzák a szereplőket. Így akármelyik baba lehet szomorú vagy vidám, nő vagy férfi, lehet masiniszta, utazó, bárki és bármi. 

A hajó szárazföldön gurul, a vízen pedig lebeg. Az első használat előtt óvatosan be kell kalapáccsal szorítani a vitorlát a helyére. Idővel a fa tágulni fog, így az árbócot újra ki lehet majd venni. Fontos, hogy vízi használat után lehetőleg szobahőmérsékleten száradjon meg, semmiképpen sem hőhatásnak kitéve, fűtőtestre téve vagy a napon, mert a fa a hirtelen hőtől megrepedhet.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a KIS SZÁRAZFÖLDI JACHTOKKAL vagy az ÓRIÁS VITORLÁS ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 5 darab elem: 1 hajó és 4 baba


Faanyag: rendelkezésre állástól függően 3 különböző, Európában őshonos fafajta, melyek fenntartható erdőgazdaságból származnak (hársfa, juharfa, bükkfa, cseresznyefa, égerfa).


Anyagok: egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olaj


Méretek: hajó hossza 18 cm, magassága 22 cm, babák magassága 6,5 cm, átmérője 3 cm


Ajánlott életkor: 1 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR09315
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!