Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's kis szárazföldi jachtok
Grimm's kis szárazföldi jachtok
31 990 Ft

Grimm's kis szárazföldi jachtok

Grimm's kis szárazföldi jachtok
Grimm's kis szárazföldi jachtok
Grimm's kis szárazföldi jachtok
Grimm's kis szárazföldi jachtok
Grimm's kis szárazföldi jachtok
Grimm's kis szárazföldi jachtok
Grimm's kis szárazföldi jachtok
Grimm's kis szárazföldi jachtok
Grimm's kis szárazföldi jachtok
Grimm's kis szárazföldi jachtok
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Kézzel megmunkált fa játék, Grimm's vitorlás flotta. Négy vitorlás négy kapitánnyal, szárazföldön keréken gurulnak, vízen pedig úsznak. Használd fel a játék elemeit, ahányféleképpen csak szeretnéd, vagy kombináld őket további Grimm's játékokkal az örömteli játékélményért!

Ajánlott életkor
2 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.05.27
Raktáron
31 990 Ft
Egységár: 7 998 Ft/db
A vásárlás után járó pontok: 480 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Itt egy egész vízi csapat, négy vitorla a szélben dagad. Szárazföldön keréken szálguldanak, a fürdőkádban pedig szelik a habokat. Olyan nagy a csapat, hogy többen is játszhattok, mindenkinek lesz egy saját vitorlása! A négy vitorláshoz négy kapitány tartozik, színek szerint mindenkinek megvan a saját járműve. Különlegességük, hogy mindegyikük különböző, Európában őshonos fából készül.

Minden darab kézzel van faragva, így mind egy picit más, apró részletekben eltérhetnek egymástól. Élénk szivárvány színük, egyediségük szemlélteti a Grimm's világának színességét és a diverzitás természetességét. A babák minimalista alakja, kifejezéssel fel nem ruházott arca a nyílt végű játékok sajátossága: a játékot nem tereli meghatározott mederbe, hanem engedi, hogy a gyerekek határtalan fantáziájuk segítségével bármilyen tulajdonsággal felruházzák a szereplőket. Így akármelyik baba lehet szomorú vagy vidám, nő vagy férfi, lehet masiniszta, utazó, bárki és bármi.

A jachtok szárazföldön gurulnak, a vízen pedig lebegnek. Az első használat előtt óvatosan be kell kalapáccsal szorítani a vitorlát a helyére. Idővel a fa tágulni fog, így az árbócot újra ki lehet majd venni. Fontos, hogy a játék vízi használat után lehetőleg szobahőmérsékleten száradjon meg, semmiképpen sem hőhatásnak kitéve, fűtőtestre téve vagy a napon, mert a fa a hirtelen hőtől megrepedhet.


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a PASZTELL TÉGLALAPOKKAL vagy az ÓRIÁS VITORLÁS ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 8 darab elem: 4 fa hajó 4 figurával


Faanyag: rendelkezésre állástól függően 3 különböző, Európában őshonos fafajta, melyek fenntartható erdőgazdaságból származnak (hársfa, juharfa, bükkfa, cseresznyefa, égerfa).


Anyagok: egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olaj


Méretek: hajó hossza 12 cm, magassága 14 cm, babák magassága 6,5 cm, átmérője 3 cm


Ajánlott életkor: 2 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565093163
Cikkszám
GR09316
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!