Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's húzható teherautó építőkockákkal
Grimm's húzható teherautó építőkockákkal
17 490 Ft

Grimm's húzható teherautó építőkockákkal

Grimm's húzható teherautó építőkockákkal
Grimm's húzható teherautó építőkockákkal
Grimm's húzható teherautó építőkockákkal
Grimm's húzható teherautó építőkockákkal
Grimm's húzható teherautó építőkockákkal
Grimm's húzható teherautó építőkockákkal
Grimm's húzható teherautó építőkockákkal
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Kettő az egyben játék, szivárványszínű Grimm's építő téglalapok fából, amiket ez a szuper teherautó a homokozóig is elszállít neked! Ez az élénk színű járgány pillanatok alatt a kedvenc játékod lesz, szerezz örömteli élményeket vele a játékkal töltött idő alatt, vagy kombináld további Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.07.26
Raktáron
17 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 262 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a bársonykék pickup madzagon követ, az építkezésig magaddal viheted, a szivárvány lapokat elviszi neked! Kettő az egyben játék: zsinóron húzható, mindenhova minket követő kis kedvenc, közben pedig építő játék is, ráadásul az egyik legegyszerűbb, mégis legfontosabb elemekkel, a téglalapokkal. A téglalapokat lehet csak nézegetni, a szivárvány színekben gyönyörködni, a színek és formák világával ismerkedni. Bármelyik kisgyermek figyelmét lekötik az élénk színű fa lapocskák. Később az egyszerű téglalapokból komoly építmények erős alapja lesz.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ TÉGLALAPOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 10 darab szivárványszínű téglalap és a teherautó


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel színezve.


Csomag hossza: 22 cm

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565090407
Cikkszám
GR09040
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Eszter
2022.10.22
Szép, masszív. Imádom a színét. 15 hónapos lányom szereti húzogatni, viszonylag ritkán borul fel, viszont könnyen romba dönti vele a várat amit én építetek. Az építőkockák élei nincsenek legömböjítve. A teherautóban a geo építőkockákból is elfér pár darab.