Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's kis szárazföldi jacht - 1db

Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Kézzel megmunkált fa játék, Grimm's vitorlás flotta. Négy vitorlás négy kapitánnyal, szárazföldön keréken gurulnak, vízen pedig úsznak. Használd fel a játék elemeit, ahányféleképpen csak szeretnéd, vagy kombináld őket további Grimm's játékokkal! Válassz egy vitorlást, egy kapitánnyal a készletből!

Ajánlott életkor
2 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
7 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 112 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Itt egy egész vízi csapat, négy vitorla a szélben dagad. Szárazföldön keréken szálguldanak, a fürdőkádban pedig szelik a habokat. Olyan nagy a csapat, hogy többen is játszhattok, mindenkinek lesz egy saját vitorlása! A négy vitorláshoz négy kapitány tartozik, színek szerint mindenkinek megvan a saját járműve. Különlegességük, hogy mindegyikük különböző, Európában őshonos fából készül.

Minden darab kézzel van faragva, így mind egy picit más, apró részletekben eltérhetnek egymástól. Élénk szivárvány színük, egyediségük szemlélteti a Grimm's világának színességét és a diverzitás természetességét. A babák minimalista alakja, kifejezéssel fel nem ruházott arca a nyílt végű játékok sajátossága: a játékot nem tereli meghatározott mederbe, hanem engedi, hogy a gyerekek határtalan fantáziájuk segítségével bármilyen tulajdonsággal felruházzák a szereplőket. Így akármelyik baba lehet szomorú vagy vidám, nő vagy férfi, lehet masiniszta, utazó, bárki és bármi. 

A jachtok szárazföldön gurulnak, a vízen pedig lebegnek. Az első használat előtt óvatosan be kell kalapáccsal szorítani a vitorlát a helyére. Idővel a fa tágulni fog, így az árbócot újra ki lehet majd venni. Fontos, hogy a játék vízi használat után lehetőleg szobahőmérsékleten száradjon meg, semmiképpen sem hőhatásnak kitéve, fűtőtestre téve vagy a napon, mert a fa a hirtelen hőtől megrepedhet.


Ti kértétek: itt a lehetőség, megbontjuk a flottát és választhattok egy vitorlást, egy kapitánnyal együtt! A színeket véletlenszerűen választjuk és küldjük, de ha van kedvencetek, megrendeléskor írjátok le a megjegyzésben, hogy melyiket szeretnétek és megpróbáljuk mindenki kérését teljesíteni!


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a PASZTELL SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL vagy az ÓRIÁS VITORLÁS ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 1 fa hajó 1 figurával


Faanyag: rendelkezésre állástól függően 3 különböző, Európában őshonos fafajta, melyek fenntartható erdőgazdaságból származnak (hársfa, juharfa, bükkfa, cseresznyefa, égerfa).


Anyagok: egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olaj


Méretek: hajó hossza 12 cm, magassága 14 cm, baba magassága 6,5 cm, átmérője 3 cm


Ajánlott életkor: 2 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR09316db
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!