Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's kiegészítő számoló kártyák kisiskolásoknak

Grimm's kiegészítő számoló kártyák kisiskolásoknak
Grimm's kiegészítő számoló kártyák kisiskolásoknak
Grimm's kiegészítő számoló kártyák kisiskolásoknak
Grimm's kiegészítő számoló kártyák kisiskolásoknak
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A természetről, erdőről mesélő kártyapakli, matematikai fejlesztő játék, kártyajáték a Grimm's-től, óvodások és kisiskolások számára. A számoló kártyapakli magasabb szintű párja, használjátok hozzá kiegészítőként, szerezzetek örömteli élményeket a játékos tanulással, számolással töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
6 – 10 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 97 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ebben a pakliban 25-ig minden egész számot megtaláltok, hozzá matematikai jeleket, na és Jokert! A kártyapaklival nem csak kezdő szinten tudtok tanulni, hanem összetettebb számokkal, bonyolultabb feladatokat is gyakorolni. Ezzel a paklival kibővíthetők a SZÁMOLÓ KÁRTYÁK pakli számsorai, de akár önmagában is lehet vele magasabb szinten gyakorolni.

A kártyákon kedves erdei állatok testesítik meg az adott számokat, segítségükkel könnyebben megérthetők a mennyiségek. Az állatok és a számok ábrázolása művészi, mintha csak egy mesekönyvet lapozgatnánk.


A csomag tartalma: 48 darab kártya, a pakliban ötlettárat is találtok a játékhoz angol és német nyelven

  • 1 x 1-10, 16-25, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, +, -, x, :, =
  • 2 x 11-15
  • 3 x Joker

Méret: 7 x 10,5 cm

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR40510
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!