Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's kiegészítő számoló kártyák kisiskolásoknak
Grimm's kiegészítő számoló kártyák kisiskolásoknak
6 490 Ft

Grimm's kiegészítő számoló kártyák kisiskolásoknak

Grimm's kiegészítő számoló kártyák kisiskolásoknak
Grimm's kiegészítő számoló kártyák kisiskolásoknak
Grimm's kiegészítő számoló kártyák kisiskolásoknak
Grimm's kiegészítő számoló kártyák kisiskolásoknak
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A természetről, erdőről mesélő kártyapakli, matematikai fejlesztő játék, kártyajáték a Grimm's-től, óvodások és kisiskolások számára. A számoló kártyapakli magasabb szintű párja, használjátok hozzá kiegészítőként, szerezzetek örömteli élményeket a játékos tanulással, számolással töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
6 – 10 év
Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 97 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ebben a pakliban 25-ig minden egész számot megtaláltok, hozzá matematikai jeleket, na és Jokert! A kártyapaklival nem csak kezdő szinten tudtok tanulni, hanem összetettebb számokkal, bonyolultabb feladatokat is gyakorolni. Ezzel a paklival kibővíthetők a SZÁMOLÓ KÁRTYÁK pakli számsorai, de akár önmagában is lehet vele magasabb szinten gyakorolni.

A kártyákon kedves erdei állatok testesítik meg az adott számokat, segítségükkel könnyebben megérthetők a mennyiségek. Az állatok és a számok ábrázolása művészi, mintha csak egy mesekönyvet lapozgatnánk.


A csomag tartalma: 48 darab kártya, a pakliban ötlettárat is találtok a játékhoz angol és német nyelven

  • 1 x 1-10, 16-25, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, +, -, x, :, =
  • 2 x 11-15
  • 3 x Joker

Méret: 7 x 10,5 cm

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565405102
Cikkszám
GR40510
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!