Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's számoló kártyák óvodásoknak
Grimm's számoló kártyák óvodásoknak
6 490 Ft

Grimm's számoló kártyák óvodásoknak

Grimm's számoló kártyák óvodásoknak
Grimm's számoló kártyák óvodásoknak
Grimm's számoló kártyák óvodásoknak
Grimm's számoló kártyák óvodásoknak
Grimm's számoló kártyák óvodásoknak
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Mesekönyv-szerűen, számokkal és matematikai jelekkel illusztrált kártyapakli, számoló kártyák a Grimm's-től. Óvodásoknak és kisiskolásoknak, a matematikai ismeretek megszerzését elősegítő fejlesztő játék. Töltsétek játékkal, játékos tanulással az időt, kombináljátok a paklit a kiegészítő számoló kártyákkal!

Ajánlott életkor
1 – 3 év
Várható kiszállítás
2024.05.24
Raktáron
6 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 97 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a mesebeli hangulatú, aranyos mesefigurákkal megrajzolt kártyapakli segít nektek megismerkedni a számokkal, valamint gyakorolni és bővíteni az alapvető matematikai ismereteket. A pakliban számos kártyákat találtok, amelyeken kedves állatok szerepelnek, a kettes kártyán például két nyuszi, a hetesen hét pillangó testesíti meg az adott mennyiséget. Matematikai jelek is vannak a csomagban, hogy elvégezhessétek az alapműveleteket.

A kártyapakli egy művészien szép, játékos fejlesztő eszköz óvodások és kisiskolások számára, a tízes számrendszer és az egyszerűbb műveletek megismeréséhez. Ismerd meg a párját, a KIEGÉSZÍTŐ SZÁMOLÓ KÁRTYÁKAT, amellyel elősegíthetők a mélyebb ismeretek.


A csomag tartalma: 48 darab kártya, a pakliban ötlettárat is találtok a játékhoz angol és német nyelven

  • 1 x 0, 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, +, -, x, :, =
  • 2 x 4, 5, 6, 7, 8, 9
  • 3 x 3
  • 5 x 2
  • 10 x 1

Méret: 7 x 10,5 cm

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565405003
Cikkszám
GR40500
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!