Lépj be a természet és a környezetvédelem ihlette babavilágba. Óvjuk együtt gyermekeink jövőjét!

Grimm's számoló kártyák
Grimm's számoló kártyák
5 790 Ft

Grimm's számoló kártyák

Grimm's számoló kártyák
Grimm's számoló kártyák
Grimm's számoló kártyák
Grimm's számoló kártyák
Grimm's számoló kártyák
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Mesekönyv-szerűen, számokkal és matematikai jelekkel illusztrált kártyapakli, számoló kártyák a Grimm's-től. Óvodásoknak és kisiskolásoknak, a matematikai ismeretek megszerzését elősegítő fejlesztő játék.

Raktáron
5 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 174 Ft
mamamibolt.hu
Kérdése van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Ez a mesebeli hangulatú, aranyos mesefigurákkal megrajzolt kártyapakli segít a gyermekeknek a számokkal megismerkedni, az alapvető matematikai ismereteket gyakorolni és bővíteni. A pakliban számos kártyákat találtok, amiken kedves állatok szerepelnek, a kettes kártyán például két nyuszi, a hetesen hét pillangó testesíti meg az adott mennyiséget. Matematikai jelek is vannak, hogy az alapműveleteket elvégezd.


Művészien szép, játékos fejlesztő eszköz óvodások és kisiskolások számára, a tízes számrendszer és az egyszerűbb műveletek megismeréséhez.


Ismerd meg a párját, a KIEGÉSZÍTŐ SZÁMOKAT, mellyel a mélyebb ismeretek segíthetők elő.


48 darab kártya, a pakliban ötlettárat is találtok a játékhoz angol és német nyelven
A pakli tartalma:  • 1 x 0, 10, 20, 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90, 100, +, -, x, :, =

  • 2 x 4, 5, 6, 7, 8, 9

  • 3 x 3

  • 5 x 2

  • 10 x 1 


Méret: 7 x 10,5 cm


Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Ajánlott életkor
1 – 3 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Várható kiszállítás
2022.01.26
Cikkszám
GR40500
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!