Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's nagy lépcsős számoló
Grimm's nagy lépcsős számoló
41 990 Ft

Grimm's nagy lépcsős számoló

Grimm's nagy lépcsős számoló
Grimm's nagy lépcsős számoló
Grimm's nagy lépcsős számoló
Grimm's nagy lépcsős számoló
Grimm's nagy lépcsős számoló
Grimm's nagy lépcsős számoló
Grimm's nagy lépcsős számoló
Grimm's nagy lépcsős számoló
Grimm's nagy lépcsős számoló
Grimm's nagy lépcsős számoló
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Meseszép színekből álló építkezős, matematikai és térbeli gondolkodást fejlesztő játék, óriás kiadásban. Montessori és Waldorf jellegű nyílt végű játék, a Grimm's-től. Használd fel, ahányféleképpen csak tudod a játék színpompás elemeit az építéssel, játékos tanulással töltött idő alatt!


Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.02.28
Raktáron
41 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 630 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a készlet a lépcsős építő óriás változata, nagyon ötletes és hasznos kellék, hogy gyermekeinket bevezessük a színek, számok, arányok világába. Játék közben a kicsik megismerik az alapszíneket, a színek segítségével pedig könnyebben megérthetik a számok és arányok egymáshoz való viszonyát. Építkezés közben a gyerekek fejlesztik térbeli látásmódjukat is. Ezt a játékot jó szívvel ajánljuk a Montessori és Waldorf irányzat elkötelezettjeinek!

Két kis türkiz hasáb egymásra téve pont olyan magas, mint egy darab zöld. Két zöld hasáb pedig épp akkora, mint a sárga, és így tovább... A lépcsős építő már önmagában egy nagy építő készlet, minden fontos alap elem, kockák és hasábok megtalálhatók benne. Emellett speciálisan használható fejlesztéshez és tanuláshoz is. Mint minden nyílt végű játék, ez is nagyon sokoldalú, lehet vele tanulni, építeni, tanítós szerepjátékot játszani, egy szó mint száz, nagyszerű szórakozás!


Ezt a készletet óvodák, iskolák számára is ajánljuk segédeszközként.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, az óriás lépcsős építő kombinálható a SZÁMOLÓS JÁTÉKKAL vagy a SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL!

Olvasd el a lépcsős piramis és a lépcsős építő különbségeiről szóló cikkünket ITT!


A csomag tartalma: 100 db hasáb, fa keretben.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel és növényi összetételű olajjal kezelve


Méretek: keret: 44,5 cm, hasábok: 1-10 x 4 cm


Ajánlott életkor: 4 éves kor felett. A kisebb elemeket a gyerekek lenyelhetik, 3 éves kor alatt nem ajánlott.


Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR42300
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!