Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm's natúr fa tárolók

Grimm's natúr fa tárolók
Grimm's natúr fa tárolók
Grimm's natúr fa tárolók
Grimm's natúr fa tárolók
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Natúr tároló fa doboz szett, hogy tornyot építs és bennük rendszerezd a sok Grimm's apróságot, kincseidet! Használd fel, ahányféleképpen tudod a nyílt végű játékok elemeit, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt! Kombináld a tálakat további Grimm's építőkkel!

Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
19 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Gyönyörű natúr fából készült doboz szett, bennük stílusosan rendezheted el Grimm's apróságaidat, a KÖVEKET és a GYÖNGYÖKET! Válogasd szét őket méret, szín, szivárvány árnyalat szerint, így máris áttekinthető lesz minden kincs! A kisebbeket is szórakoztatja ez a készlet, a dobozkákat lehet rakosgatni, válogatni, egymásra és egymásba tenni.

Mint minden Grimm's, ez is sokoldalú, építő játékhoz is előveheted. Lehet belőle babaház, torony, garázs vagy gyümölcskosár, a fantázia sem szab határt a játéknak! A nagyobb Grimm's rajongók asztalán is méltó helye lesz bennük a tollaknak, ceruzáknak, vagy a smink készletnek!


A csomag tartalma: 6 darabos készlet


Anyagok: rétegelt lemez, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: legnagyobb doboz: 10x10x10 cm


Ajánlott életkor: 2 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10550
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!