Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's natúr fa tárolók
Grimm's natúr fa tárolók
19 990 Ft

Grimm's natúr fa tárolók

Grimm's natúr fa tárolók
Grimm's natúr fa tárolók
Grimm's natúr fa tárolók
Grimm's natúr fa tárolók
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Natúr tároló fa doboz szett, hogy tornyot építs és bennük rendszerezd a sok Grimm's apróságot, kincseidet! Használd fel, ahányféleképpen tudod a nyílt végű játékok elemeit, hogy változatos és örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt! Kombináld a tálakat további Grimm's építőkkel!

Várható szállítás
2-3 hét
Rendelhető
19 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Gyönyörű natúr fából készült doboz szett, bennük stílusosan rendezheted el Grimm's apróságaidat, a KÖVEKET és a GYÖNGYÖKET! Válogasd szét őket méret, szín, szivárvány árnyalat szerint, így máris áttekinthető lesz minden kincs! A kisebbeket is szórakoztatja ez a készlet, a dobozkákat lehet rakosgatni, válogatni, egymásra és egymásba tenni.

Mint minden Grimm's, ez is sokoldalú, építő játékhoz is előveheted. Lehet belőle babaház, torony, garázs vagy gyümölcskosár, a fantázia sem szab határt a játéknak! A nagyobb Grimm's rajongók asztalán is méltó helye lesz bennük a tollaknak, ceruzáknak, vagy a smink készletnek!


A csomag tartalma: 6 darabos készlet


Anyagok: rétegelt lemez, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: legnagyobb doboz: 10x10x10 cm


Ajánlott életkor: 2 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565105507
Cikkszám
GR10550
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!