Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's natúr óriás építő
Grimm's natúr óriás építő
33 990 Ft

Grimm's natúr óriás építő

Grimm's natúr óriás építő
Grimm's natúr óriás építő
Grimm's natúr óriás építő
Grimm's natúr óriás építő
Grimm's natúr óriás építő
Grimm's natúr óriás építő
Grimm's natúr óriás építő
Grimm's natúr óriás építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fontos geometrikus formákból álló építő játék készlet natúr hársfából, természetes játék a Grimm's-től. Ebben a készletben minden megvan, ami a jó alapokhoz kell! Kombináld egymással a különféle Grimm's építőket, hogy megépíthesd a saját birodalmad a játékkal, játékos tanulással töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.04.24
Raktáron
33 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 510 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A legfontosabb geometrikus alakzatokat találod ebben a natúr fából készült építő játék készletben: négyszögeket, téglatestet, kockát és boltíveket. Itt minden megvan, ami boltíves épületekhez, nagy kapukhoz, árkádokhoz kell! 
A 19 darabos építő tökéletes kezdő vagy kiegészítő készletnek, minden fontos forma megtalálható benne.

Az elemek felülete úgy van kezelve, hogy jól tapadjanak egymáshoz és jól lehessen építkezni belőlük. Az építő minden darabját kézzel csiszolják, gondosan megszabadítják az élektől és sarkoktól, az elemek egészen nagy méretűek, így ez a játék egészen kicsik kezébe is adható. A natúr fa által a gyermekek elmerülhetnek a természetes játék nyújtotta élményben.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a NATÚR GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a PASZTELL SZIVÁRVÁNY FIGURÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 19 darab geometrikus fa építőelem


Anyagok: égerfa, növényi alapú olaj


Méretek: 7 x 7-21


Ajánlott életkor: 1 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10015
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!