Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's színes ház fa építő
Grimm's színes ház fa építő
10 490 Ft

Grimm's színes ház fa építő

Grimm's színes ház fa építő
Grimm's színes ház fa építő
Grimm's színes ház fa építő
Grimm's színes ház fa építő
Grimm's színes ház fa építő
Grimm's színes ház fa építő
Grimm's színes ház fa építő
Grimm's színes ház fa építő
Grimm's színes ház fa építő
Grimm's színes ház fa építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készült Waldorf jellegű, nyílt végű játék a Grimm's-től. Egymásba és egymásra rakható szivárványszínű házak, kisebbeknek rakosgatni, válogatni, nagyobbaknak építeni és sok más játékhoz nagyszerű ez a természetes játékszett.

Ajánlott életkor
1 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.07.24
Raktáron
10 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 157 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ezek a szivárványszínű házikók annyi lehetőséget rejtenek magukban!


Az egészen kis gyerekek kezében rakosgató fejlesztő játékká alakulnak, részeit szét lehet szedni, egymásba vagy egymásra tenni és egyensúlyozni, a színeket és formákat segítenek megismerni. Rakosgatás közben a kisgyermekek fejlesztik motorikus képességeiket, a szem-kéz koordinációt.


A fa megmunkálásának köszönhetően az elemek nem csúsznak le egymásról, más formájú Grimm's építőkkel kombinálva a legkülönfélébb alakzatokat építhetitek belőle. Lehet belőlük a fantázia birodalomban manóház, titkos ajtó, zöldellő lugas, falvak vagy garázs, versenypályán akadály, és még sok szép épület, képzelet alkotta világ válhat valóra.


 


5 darab
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék
Méret: legnagyobb szélesség 13 cm
Ajánlott életkor: 1 éves kor felett


Ha a legtermészetesebb játékokat szereted, nézd meg a házak NATÚR VÁLTOZATÁT


 


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!


 


A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például az ÉPÍTŐ KÉSZLETTEL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből! Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565108607
Cikkszám
GR10860
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (1 vélemény)
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Igazolt vásárlás
Eszter
2022.10.21
Mutatós. 15 hónapos lánnyommal játszunk vele. Szivárvány helyett választottam. A kétszemélyes kabrióval jó kombináció. A szivárvány dobozpiramissal is jól mutat. Igazi kis babaház alakítható ki.