Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's színskála építő
Grimm's színskála építő
25 990 Ft

Grimm's színskála építő

Grimm's színskála építő
Grimm's színskála építő
Grimm's színskála építő
Grimm's színskála építő
Grimm's színskála építő
Grimm's színskála építő
Grimm's színskála építő
Grimm's színskála építő
Grimm's színskála építő
Grimm's színskála építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Hatalmas csomag építő, 29 színárnyalatban a Grimm's-től. A lehetőségek száma végtelen! Nyílt végű játék rakosgatáshoz, építéshez, számoláshoz, játékos tanuláshoz és még sok minden máshoz. Ezekkel a színpompás elemekkel bármit létrehozhatsz, a játéknak csak a fantázia szab határt!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.06.19
Raktáron
25 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 390 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Fedezd fel a színek világát ezzel a fából készült építő készlettel, amelyben 29 színárnyalatban pompáznak az elemek! A gyerekek kipróbálhatják a dominóhatást, játszhatnak szín vagy forma felismerőset, megtanulhatják a színek sok-sok árnyalatát és persze építhetéshez is használhatják, a készülő alkotásoknak csak a fantázia szab határt!

A színes elemek rakosgatásával fejlődik a kreativitás, a finommotoros képességek és a szem-kéz koordináció. Az elkészlült alkotások kiegészíthetők további Grimm's építőkkel, a még változatosabb, örömteli játékélményért!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája! Játék közben fejlesztik finommotoros képességeiket és térbeli látásmódjukat.

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a PASZTELL TÉGLALAPOKKAL vagy a NATÚR GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 74 darabos készlet (58 db tábla és 16 db tömb), 29 színárnyalatban.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: táblák: 4x8 cm, vastagságuk 1 cm; tömbök: 1-6 cm, vastagságuk 4 cm


Ajánlott életkor: 3 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565403764
Cikkszám
GR40376
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!