Grimm's szív alakú gyertyatartó

Grimm's szív alakú gyertyatartó
Grimm's szív alakú gyertyatartó
Grimm's szív alakú gyertyatartó
Grimm's szív alakú gyertyatartó
Grimm's szív alakú gyertyatartó
Grimm's szív alakú gyertyatartó
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készített, kézzel festett piros szív gyertyatartó a Grimm's-től. Szülinapra, ünnepléshez, vagy csak tetszésedre dekorálni a lakást vagy a gyerekszobát. Ezzel a kedves Grimm's dekorációs elemmel otthonossá és meghitté varázsolhatod a környezeted!

Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
2 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Tedd ünnepélyessé és emlékezetessé az ünnepeket, dekorálj ezzel a fából készült csillag gyertyatartóval. A díszen 1 lyuk található, ahová akár hagyományos, akár különleges fa gyertyákat lehet tenni. Meglátjátok, mennyi szép emlék gyűlik majd az évek során a gyertya fénye köré!

A piros szívbe helyezhetsz festett FA GYERTYÁT, továbbá ajánljuk hozzá a beleillő kis kerámia VÁZÁT, amibe igazi virágokat is tehetsz! Tehetsz bele MÉHVIASZ GYERTYÁT gyertyát, a biztonságért pedig tégy a gyertya alá sárgaréz vagy alumínium GYERTYAVÉDŐT.


A csomag tartalma: egy darab gyertyatartó, egy gyertyás.


Átmérő: 9 cm


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Ajánlott életkor: +14


A gyertyatartó dekoráció, nem játéknak minősül. Kérjük, hogy ne hagyd az égő gyertyát őrizetlenül!

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR00610
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!