Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's szív alakú gyertyatartó
Grimm's szív alakú gyertyatartó
2 490 Ft

Grimm's szív alakú gyertyatartó

Grimm's szív alakú gyertyatartó
Grimm's szív alakú gyertyatartó
Grimm's szív alakú gyertyatartó
Grimm's szív alakú gyertyatartó
Grimm's szív alakú gyertyatartó
Grimm's szív alakú gyertyatartó
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készített, kézzel festett piros szív gyertyatartó a Grimm's-től. Szülinapra, ünnepléshez, vagy csak tetszésedre dekorálni a lakást vagy a gyerekszobát. Ezzel a kedves Grimm's dekorációs elemmel otthonossá és meghitté varázsolhatod a környezeted!

Várható kiszállítás
2024.07.29
Raktáron
2 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Tedd ünnepélyessé és emlékezetessé az ünnepeket, dekorálj ezzel a fából készült csillag gyertyatartóval. A díszen 1 lyuk található, ahová akár hagyományos, akár különleges fa gyertyákat lehet tenni. Meglátjátok, mennyi szép emlék gyűlik majd az évek során a gyertya fénye köré!

A piros szívbe helyezhetsz festett FA GYERTYÁT, továbbá ajánljuk hozzá a beleillő kis kerámia VÁZÁT, amibe igazi virágokat is tehetsz! Tehetsz bele MÉHVIASZ GYERTYÁT gyertyát, a biztonságért pedig tégy a gyertya alá sárgaréz vagy alumínium GYERTYAVÉDŐT.


A csomag tartalma: egy darab gyertyatartó, egy gyertyás.


Átmérő: 9 cm


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Ajánlott életkor: +14


A gyertyatartó dekoráció, nem játéknak minősül. Kérjük, hogy ne hagyd az égő gyertyát őrizetlenül!

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565006101
Cikkszám
GR00610
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!