Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimm's szivárvány pörgettyű
Grimm's szivárvány pörgettyű
12 990 Ft 
9 093 Ft
30

Grimm's szivárvány pörgettyű

Grimm's szivárvány pörgettyű
Grimm's szivárvány pörgettyű
Grimm's szivárvány pörgettyű
Grimm's szivárvány pörgettyű
Grimm's szivárvány pörgettyű
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készített színes fejlesztő játék, Grimm's pörgettyű. Tedd még szebbé a Grimm's fantázia világodat! Legyél szemtanúja a pörgettyű forgása közben létrejövő varázslatnak, amikor is a gyorsaságtól a szivárvány gyönyörű színei összemosódnak, legyen részed örömteli élményekben ezzel a játékkal!

Várható kiszállítás
2023.04.05
Raktáron
12 990 Ft 
9 093 Ft
Kezdete: 2023.04.01   Vége: 2023.04.16
Kedvezmény 30
Megtakarítás 3 897 Ft
A vásárlás után járó pontok: 45 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A pörgettyű egy igazán klasszikus játék, amelyet mindenki ismer és a különlegességétől fogva sose megy ki a divatból. A gyermekeknek remek időtöltést biztosít, kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek elfoglaltság lehet a vele való játék.

A szivárvány színeiben pompázó pörgettyű szétszedhető, a színek pörgés közbeni összemosódása pedig mindenkit elkápráztat, valódi varázslat szemtanúi lehettek ekkor!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GOMBOKKAL vagy a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: rúd, korong, 24db színes puzzle darab.


Anyagok: MDF és nyár vagy nyír rétegelt lemez, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: 16 x 15 cm


Ajánlott életkor: 4 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR44000
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!