Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's szivárvány pörgettyű
Grimm's szivárvány pörgettyű
12 990 Ft

Grimm's szivárvány pörgettyű

Grimm's szivárvány pörgettyű
Grimm's szivárvány pörgettyű
Grimm's szivárvány pörgettyű
Grimm's szivárvány pörgettyű
Grimm's szivárvány pörgettyű
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából készített színes fejlesztő játék, Grimm's pörgettyű. Tedd még szebbé a Grimm's fantázia világodat! Legyél szemtanúja a pörgettyű forgása közben létrejövő varázslatnak, amikor is a gyorsaságtól a szivárvány gyönyörű színei összemosódnak, legyen részed örömteli élményekben ezzel a játékkal!

Várható kiszállítás
2024.07.24
Raktáron
12 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 195 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A pörgettyű egy igazán klasszikus játék, amelyet mindenki ismer és a különlegességétől fogva sose megy ki a divatból. A gyermekeknek remek időtöltést biztosít, kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek elfoglaltság lehet a vele való játék.

A szivárvány színeiben pompázó pörgettyű szétszedhető, a színek pörgés közbeni összemosódása pedig mindenkit elkápráztat, valódi varázslat szemtanúi lehettek ekkor!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GOMBOKKAL vagy a GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: rúd, korong, 24db színes puzzle darab.


Anyagok: MDF és nyár vagy nyír rétegelt lemez, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Méretek: 16 x 15 cm


Ajánlott életkor: 4 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565440004
Cikkszám
GR44000
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!