Grimm's szortírozó tábla, pasztell

Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Most tanulgatja gyermeked a színeket, formákat, a kéz mozdulatait? A Grimm's szortírozó tetszeni fog neki! Ez a szortírozó örömteli élményeket biztosít a játékkal, játékos tanulással és készségfejlesztéssel töltött időre! Kombináljátok további Grimm's készletekkel a változatos játékélményért!

Ajánlott életkor
1 – 3 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
7 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a pasztell szivárvány színű fa szortírozó a JÓBARÁTOKKAL, a GOLYÓKKAL és mindenféle aprósággal remekül kombinálható. A különféle tárgyakat a gyerekek a kialakított helyekre tehetik, válogathatják őket szín és méret szerint, megpróbálhatják, milyen méretű dolgok mekkora helyen férnek el.
Játék közben a gyermekek fejlesztik kézügyességüket, a szem-kéz koordinációjukat, megismerkedhetnek a színekkel, a tárgyak méreteivel és térfogatával. Ez a játék egészen kis gyermekeknek való, Waldorf és Montessori természetes játék.


Anyagok: égerfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méretek: 18 x 14 x 2 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10577
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!