Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Grimm's szortírozó tábla, pasztell
7 790 Ft

Grimm's szortírozó tábla, pasztell

Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Grimm's szortírozó tábla, pasztell
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Most tanulgatja gyermeked a színeket, formákat, a kéz mozdulatait? A Grimm's szortírozó tetszeni fog neki! Ez a szortírozó örömteli élményeket biztosít a játékkal, játékos tanulással és készségfejlesztéssel töltött időre! Kombináljátok további Grimm's készletekkel a változatos játékélményért!

Várható kiszállítás
2023.06.07
Raktáron
7 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 117 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a pasztell szivárvány színű fa szortírozó a JÓBARÁTOKKAL, a GOLYÓKKAL és mindenféle aprósággal remekül kombinálható. A különféle tárgyakat a gyerekek a kialakított helyekre tehetik, válogathatják őket szín és méret szerint, megpróbálhatják, milyen méretű dolgok mekkora helyen férnek el.
Játék közben a gyermekek fejlesztik kézügyességüket, a szem-kéz koordinációjukat, megismerkedhetnek a színekkel, a tárgyak méreteivel és térfogatával. Ez a játék egészen kis gyermekeknek való, Waldorf és Montessori természetes játék.


Anyagok: égerfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méretek: 18 x 14 x 2 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Színek és formák felismerése
Ajánlott életkor
1 – 3 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10577
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!