Grimm's díszítő számok (6-0, kék) - Modell 6-os
Grimm's díszítő számok (6-0, kék) - Modell 6-os
1 990 Ft

Grimm's díszítő számok (6-0, kék) - Modell 6-os

Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Születésnapi számok, számos fa gyertyák a Grimm's-től. Tedd ünnepi gyűrűbe vagy spirálba, teremts kellemes, ünnepi hangulatot a lakásban vagy a gyerekszobában a Grimm's dekorációs elemekkel! Az évek során sok-sok örömteli emlék társul majd ezekhez a kézműves, fából készült számokhoz!

Várható kiszállítás
2024.04.16
Raktáron
1 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Kézműves dekoratív fa számos gyertyák, születésnapra, évfordulóhoz, ünnepelni, asztali díszeket készíteni.

 

A fa számos gyertyákat FA GYŰRŰBE kell helyezni vagy SPIRÁLBA, tehetsz melléjük valódi, méhviaszos GYERTYÁT, díszeket, bármit, ami tetszik vagy ami épp az adott ünnephez illik. A legjobb bennük, hogy nagyon eredeti módon mindezek mellett fontos szerepük van, ami a családi hagyományteremtés. Egy újabb év, még egy gyertya - meglátjátok, mennyi emlék gyűlik majd az ünnepi gyűrű köré.

 

Minden gyertya kézzel festett dekorációs kellék, nem játéknak minősül.
Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék
Méret: kb. 9 cm
Ajánlott életkor: 14+

 

 

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Cikkszám
GR044046
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!