Ingyenes szállítás már 20 000 forinttól.

Grimms fa számok építő szett
Grimms fa számok építő szett
22 490 Ft

Grimms fa számok építő szett

Grimms fa számok építő szett
Grimms fa számok építő szett
Grimms fa számok építő szett
Grimms fa számok építő szett
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Szivárvány színekben pompázó, nyílt végű fajáték a Grimm's-től! A számok építő szett ideális a számokkal való játékos megismerkedéshez, az örömteli játékhoz és játékos készségfejlesztéshez. Kombináljátok a szett elemeit tovább élénk színű Grimm's építőkkel a változatos játékélményért!

Várható kiszállítás
2023.05.31
Raktáron
22 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 337 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a játékkészlet rengeteg felfedeznivalót tartogat a gyermekeknek, még a legkisebbeknek is, akik még nem ismerik a számok és a számolás kalandokkal teli világát. A játék használata, a belőlük való építés és az elemek egymásra halmozása fejleszti bennük a finommotoros készségeket, a szem-kéz koordinációt és a kézügyességet.

A játék remekül kombinálható a LÉPCSŐS ÉPÍTŐVEL, a SZIVÁRVÁNY GOLYÓ FŰZÖGETŐVEL, a további szivárványszínű Grimm's játékokkal kiegészülve örömteli élményekkel ajándékozza meg az egész családot a játékkal, játékos tanulással töltött idő alatt!


A csomag tartalma: 11 darab elem, útmutató játékötletekkel.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Méretek: magasság: 8 cm, vastagság 2 cm


Ajánlott életkor: 3+. A kis darabok lenyelés- és balesetveszélyesek lehetnek, a játék 3 év alatti gyermekeknek nem ajánlott.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Ajánlott életkor
3 – 6 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR60340
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!