Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's szivárvány golyó fűzögető
Grimm's szivárvány golyó fűzögető
9 990 Ft

Grimm's szivárvány golyó fűzögető

Grimm's szivárvány golyó fűzögető
Grimm's szivárvány golyó fűzögető
Grimm's szivárvány golyó fűzögető
Grimm's szivárvány golyó fűzögető
Grimm's szivárvány golyó fűzögető
Grimm's szivárvány golyó fűzögető
Grimm's szivárvány golyó fűzögető
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Szivárványszínű fa golyók fűzögetős játékhoz, kreatív alkotásokhoz és a számokkal való ismerkedéshez. Természetes játék a Grimm's-től. A fűzögetés az egyik legjobb elfoglaltság a gyermekek számára, gondoskodj gyermeked ügyességének korai fejlesztéséről a Grimm's játékokkal!

Ajánlott életkor
3 – 12 év
Várható kiszállítás
2024.04.23
Raktáron
9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 150 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ezzel a golyó készlettel felfedezheted a számok világát, a szivárvány színek segítenek neked ebben. A golyók által kézzelfoghatóvá válik számodra a mennyiség, a színek pedig segítenek a mennyiségek közötti különbség megértésében. 2 x 2 zöld golyó annyi, mint 4 piros, és így tovább. A golyókat sorba lehet fűzni a madzagra, így könnyű szemléltetni a számokat a méreteken keresztül.

A játéko kreatív gyöngykészletként is használható, szép színátmenetes nyakláncok, karperecek készíthetők belőle. A golyó elemi játék, a gyermekek szeretni fogják ezt a szép színes készletet, mert nagyon sok dologhoz használhatják. Ki ne szeretné például a golyós játékot? Játékos tanuláshoz ajánljuk mellé a SZÁMOLÓS JÁTÉKOT, és hogy a műveletek is jó hangulatban sikerüljenek, a MATEMATIKUS JÓBARÁTOKAT!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a GOMBOKKAL vagy a SZIVÁRVÁNY ÉRMÉKKEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 55 fa golyó madzaggal


Anyagok: juharfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék


Átmérő: 2 cm

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10234
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!