Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's neon barátok - fababák vegyes színek
Grimm's neon barátok - fababák vegyes színek
3 990 Ft 
3 592 Ft
10

Grimm's neon barátok - fababák vegyes színek

Grimm's neon barátok - fababák vegyes színek
Grimm's neon barátok - fababák vegyes színek
Grimm's neon barátok - fababák vegyes színek
Grimm's neon barátok - fababák vegyes színek
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A 3 jóbarát a neon szivárvány színeiben, egyszerűen fantasztikusak, a gyerekek örömmel vették birtokba. Waldorf jellegű, nyílt végű játék, általa a gyerekek megismerhetik a szabad játék örömét. Használjátok fel, ahányféleképpen csak tudjátok ezeket a figurákat, kombináljátok őket további Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
1 – 8 év
Várható kiszállítás
2024.05.31
Raktáron
3 990 Ft 
3 592 Ft
Egységár: 1 197 Ft/db
Kedvezmény 10
Megtakarítás 398 Ft
A vásárlás után járó pontok: 18 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Grimm's fajátékok új kollekciója, a NEON sorozat tele a színek erejével!

3 különböző színben érkeznek a fa figurák, igazi szemet vonzó egyéniség mind a három!

Pontosan úgy mint a szivárvány jóbarátok, ők is az emberek sokféleségét szimbolizálják, és minden egyes ember színes egyéniségét. A különböző fafajtákon a színek máskép mutatkoznak meg, így minden fabábun kicsit másképp jön elő a színvilág.


A jóbarátok kialakítása tudatosan ilyen egyszerű, hogy a fantáziának semmi se szabhasson határokat (az előre megadott részletek bekorlátozzák a fantázia repülését) így viszont amilyen a gyermek kedve épp, aszerint alakulhatnak a babák is.

Csomag tartalma 3 darab fa figura

Fafajták: éger, juhar, világos bükk.
színlazúr
Méret: 6,5cm/átmérő 3cm.

Adatok
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565150804
Cikkszám
GR15080
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!