Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Gyermekeink kibontakozása, önmagunk kibontakozása
Gyermekeink kibontakozása, önmagunk kibontakozása
3 500 Ft 
2 800 Ft
20

Gyermekeink kibontakozása, önmagunk kibontakozása

Hogyan változtassuk a reakciók és a küzdelmek színterét a szabadság, a tetterő és öröm forrásává.

Várható kiszállítás
2024.06.26
Raktáron
3 500 Ft 
2 800 Ft
Kedvezmény 20
Megtakarítás 700 Ft
A vásárlás után járó pontok: 14 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

"Minden szülő boldogan örökre elengedné a szidalmazást, a büntetést és a fenyegetést, ha tudná, hogyan lehet biztos abban, hogy gyermeke megfelelően fejlődik, és mindenkor felelősségteljesen cselekszik mindezen fájdalmas intézkedések nélkül is. A Gyermekeink kibontakozása, önmagunk kibontakozása válasz erre az univerzális kérésre. Nem arra kínál megoldást, hogyan irányítsunk egy gyermeket szelíden, hanem azt mutatja meg, hogyan legyünk együtt és értsünk meg egy gyermeket úgy, hogy ő mindenkor legjobb önmaga lehessen - nem azért, mert fél tőled, hanem azért, mert szabad akaratából az.
"Időnként feltűnik egy-egy szerző, aki képes hitelesen beszélni az igazságról, még akkor is, ha az nekünk hatalmas kihívást jelent, vagy kényelmetlenül érezzük magunkat tőle. Naomi Aldort ezen emberek egyike. Ez a könyv arról szól, hogyan értékeljük a gyermekeinket akként, ahogy vannak, az helyett, akivé mi szeretnénk, ha válnának. Sokunk számára ez egyáltalán nem is olyan egyszerű. Azt hiszem, ez a legnagyobb ajándék, amit gyermekeinknek, és magunknak egyáltalán adhatunk."
Wendy Priesnitz, Life Learning Magazin

"Dr. Adort a békés szülő-gyermek kapcsolatnak olyan esszenciáját desztillálta, amelyet bizton nevezhetünk az emberi szív költészetének."
Veronika Robinson, The Mother Magazin

"Naomi Aldort tudja, hogyan neveljen olyan gyermekeket, akik képesek szeretni, mert őket is szerették. A könyv ellenszere azoknak a hagyományos elveknek, amelyben a legtöbbünket neveltek, és ahogy sokszínű neurózisainkat beszereztük."
Brad Blanton, a Radical Parenting and Radical Honesty szerzője"

Írta: Naomi Aldort

Lelkesedés - Tanulás - Szabadság, 2018

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9786150029276
Cikkszám
9786150029276
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!