Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Gyermekünk érzelmeinek sűrűjében - Hogyan fejtsük meg szavai, nevetése, sírása jelentését?
Gyermekünk érzelmeinek sűrűjében - Hogyan fejtsük meg szavai, nevetése, sírása jelentését?
3 500 Ft

Gyermekünk érzelmeinek sűrűjében - Hogyan fejtsük meg szavai, nevetése, sírása jelentését?

A szülők gyakran tehetetlenek gyermekük heves érzelmeivel szemben, ezért le akarják őt csillapítani. El akarják hallgattatni, ha kiabál, azt akarják, hogy ne sírjon, ne fejezze ki az érzéseit. Márpedig az érzelmeknek értelmük, céljuk, sőt gyógyító erejük van. Az érzelmi kitörések segítségével tudunk megszabadulni fájdalmas tapasztalataink érzelmi következményeitől. A könyv segít minket, szülőket, hogy hogyan gyermekünk szavai, sírása, nevetése jelentését.

Várható kiszállítás
2024.06.26
Raktáron
3 500 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

"A gyermek egy személy, azaz önálló emberi lény. Az érzelmek pedig az egyén szerves részét képezik, azt fejezik ki, hogy él. Ha képesek vagyunk meghallgatni, mit érez a gyermekünk, és tiszteletben is tartjuk azt, akkor őt magát hallgatjuk meg és tiszteljük. A szülők gyakran tehetetlenek gyermekük heves érzelmeivel szemben, ezért le akarják őt csillapítani. El akarják hallgattatni, ha kiabál, azt akarják, hogy ne sírjon, ne fejezze ki az érzéseit. Márpedig az érzelmeknek értelmük, céljuk, sőt gyógyító erejük van.

Az érzelmi kitörések segítségével tudunk megszabadulni fájdalmas tapasztalataink érzelmi következményeitől." "Társadalmunkban, és még inkább majd a gyermekeinkében, csak az lehet sikeres, aki bízik önmagában, önálló, és könnyen teremt kapcsolatot. Manapság a kommunikációs készségek és az érzelemkezelés legalább annyira fontosak, mint a tárgyi tudás. Ahhoz, hogy magánéletünkben és szakmánkban is fejlődjünk, az érzelmi intelligencia fontosabb, mint valaha. Már nem elég, ha a gyermekünk intellektusát erősítjük, foglalkoznunk kell az érzelmi intelligenciájával is. Ráadásul a tanulási zavarok többségének hátterében érzelmi blokkok állnak." Részletek az előszóból

Szerző: Isabelle Filliozat

Kiadó: Ursus Libris, 2018

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9786155786044
EAN
9786155786044
Cikkszám
9786155786044
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!