Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Hogyan nevelj boldog gyereket - A Montessori-módszer
Hogyan nevelj boldog gyereket - A Montessori-módszer
4 499 Ft

Hogyan nevelj boldog gyereket - A Montessori-módszer

Hogyan teremtsünk megfelelő alapot gyermekünk önbizalmának? A kötet a születéstől egészen 6 éves korig kíséri a gyerekek fejlődését, bemutatja a másfél évszázados múltra visszatekintő Montessori-módszert, és rengeteg praktikus tanáccsal látja el a szülőket. Ötleteket ad a kisbabák vigasztalására, a hisztik megszüntetésére, iskola-előkészítő ismeretek átadására vagy épp az udvarias viselkedés megtanítására. Az ügyességi és szerepjátékok pedig egyszerre szolgálják a közös élményszerzést, és segítik az őszinte, magabiztos és fejlett önkontrollal rendelkező gyerekek nevelését.

Várható kiszállítás
2024.06.18
Raktáron
4 499 Ft
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Hogyan járulhatunk hozzá ahhoz, hogy gyermekünk önálló, kreatív és magabiztos legyen?

 

Milyen eredmények érhetők el a pozitív megerősítéssel? Miért nem célravezető hosszú távon a büntetés? Hogyan védjük meg gyermekünket a digitális eszközök káros befolyásától? És miként függ össze mindez azzal, hogyan lesz valakiből sikeres felnőtt?


Erre adja meg a választ könyvében Tim Seldin, a Montessori Alapítvány elnöke.


A Hogyan nevelj boldog gyereket a szerző negyvenéves tapasztalatát egybesűrítő szülői kézikönyv: gyakorlatias és egyben szórakoztató útmutató, amelynek segítségével önálló, alkotókedvvel és önbizalommal teli gyerekeket nevelhetünk a Montessori-módszer leghatékonyabb elemeinek otthoni alkalmazásával.


A kötet a születéstől egészen 6 éves korig kíséri a gyerekek fejlődését, bemutatja a másfél évszázados múltra visszatekintő Montessori-módszert, és rengeteg praktikus tanáccsal látja el a szülőket.

 

Ötleteket ad a kisbabák vigasztalására, a hisztik megszüntetésére, iskola-előkészítő ismeretek átadására vagy épp az udvarias viselkedés megtanítására. Az ügyességi és szerepjátékok pedig egyszerre szolgálják a közös élményszerzést, és segítik az őszinte, magabiztos és fejlett önkontrollal rendelkező gyerekek nevelését.

Hogyan nevelj boldog gyereket - A Montessori-módszer

Tim Seldin

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT, 2021

208 oldal, kemény kötés

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789635994212
EAN
9789634371458
Cikkszám
9789635994212
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!