Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Útmutató a szüléshez
Útmutató szüléshez
4 999 Ft

Útmutató szüléshez

A könyvnek és szerzőjének filozófiája, hogy egy kisgyermek világrajövetele nem betegség – nem biztos tehát, hogy kórházban kell megtörténnie… Rengeteg hiteles történet, tapasztalat és tudás a kórházon kívüli szüléssel kapcsolatban! Új kiadás!

Várható kiszállítás
2024.06.24
Raktáron
4 999 Ft
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Ha természetes szülésre vágysz, meg akarod érteni mi hogyan történik a vajúdás, szülés alatt, ez a legjobb könyv, amit a kezedbe vehetsz! Végre itt az új, kiegészített kiadás!

 

Útmutató szüléshez

 

Ina May Gaskin otthona és munkahelye a modern bábaság bölcsőjének számító legendás Farm. A Tennessee állambeli település története a hetvenes évek elején kezdődött, amikor háromszáz fiatal iskolabuszokból átalakított lakókocsikkal útnak indult San Franciscó-ból, hogy a ma már Nobel- békedíjas Stephen Gaskint elkísérje előadóturnéján. A nagyrészt pénzforgalom nélküli, önellátó gazdálkodást folytató Farm Bábaközpontjáról vált világhírűvé, ahová ma már külföldről is érkeznek nők, hogy gyermeküket művi beavatkozás nélkül hozzák világra. A Farm bábáinak legfigyelemreméltóbb eredménye, hogy a szülések 98,6%-a természetes módon, hüvelyi úton zajlik! A könyv egyik különlegességét a mintegy felét kitevő születéstörténetek jelentik. A szerző kommentárjai laikusok és szakemberek számára is nélkülözhetetlen útmutatóvá és lebilincselő olvasmánnyá teszik ezt a kötetet. Előadásmódja segít abban, hogy a nők érthető és alapos információk birtokában készülhessenek szülésükre, s egyúttal segít visszaadni a várandósok és szülő nők hitét saját képességeikben, az önmagukért érzett felelősség erejében. Ina May Gaskin a világ legismertebb hivatásos bábája. Ma már számos tudományos folyóiratban közöl cikkeket a Farmon bevált gyakorlatról, több egyetemen tanít, tapasztalatait nemzetközi konferenciákon osztja meg az érdeklődőkkel. Nevéhez kötődik a vállak elakadásán segítő Gaskin-manőver, az első olyan szülészeti eljárás, amelyet bábáról neveztek el…

 

Könyvajánló Ina May Gaskin Útmutató a szüléshez

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9786155492730
EAN
9786155492730
Cikkszám
9786155492730
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!