Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Leboyer: Szülés gyöngéden + Babák testközelben könyvcsomag
Leboyer: Szülés gyöngéden + Babák testközelben könyvcsomag
7 490 Ft 
6 590 Ft
12

Leboyer: Szülés gyöngéden + Babák testközelben könyvcsomag

„Az asszonynak,

Akárcsak az alkotónak, megéri
A mű a szenvedést.
Nem a bánatért, a fájdalomért,
a szenvedésért önmagban,
hanem hogy átadhassa magát e fájdalomnak,
hogy kiléphessen a taposómalomból,
hogy minden energiáját képes legyen
összpontosítani, mintha az élete múlna rajta.

Azután nemsokára eljön az öröm
Pillanata, ahogyan minden alkotásnál,
Különös nappá téve ezt a napot.
Ez egy… igazi Ünnep!”

 


A testközelség létfontossága, a hordozás tudományos alapjai, hasznos tanácsok, eszközök és útmutatók. A babahordozás különlegesen érthető módon kerül új megvilágításban Dr. Eveiln Krikilionis segítségével. Gyönyörű fotókkal, kivehető melléklettel!

Várható kiszállítás
2024.05.31
Raktáron
7 490 Ft 
6 590 Ft
Kedvezmény 12
Megtakarítás 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 33 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Leboyer, Frédrick - Szülés gyöngéden (Katalizátor Könyvkiadó):

Ez a mű nem valamiféle folytatása A gyöngéd születés c. könyvnek, hanem egy azt kiegészítő szöveg, annak mintegy előzménye, egy hozzá tartozó, mindeddig hiányzó fejezete. A szülés és a születés fájdalommal jár. És, ami még fontosabb, szorongással. A nő szenvedéséről és szorongásáról már eddig is sokat tudtunk. A gyermekéről mind ez idáig szinte semmit. A gyöngéd születés reményeink szerint talán javított valamit ezen a siralmas helyzeten. Maradt azonban a nő szenvedése, melyre számtalan gyógyírt kínál a tudomány, s ezek közül némelyik egyenesen a "fájdalom nélküli szülés" ígéretével kecsegtet. Mi nem valami új módszert ismertetünk, ellenkezőleg! Inkább új nézőpontból közelítünk a kérdéshez.

Evelin Kirkilionis -  Babák testközelben - Minden, amit a babahordozás előnyeiről és a hordozóeszközökről tudni szeretnél (Mamami kiadó):

A könyv nem csak anatómiai, neurológiai szempontokra világít rá, de a babák mozgásfejlődése, testközelség igénye, pszichológiai érése szempontjából is kiemeli a babahordozás fontosságát.

 

"Ez a könyv a hordozás /nem cipelés!/ kifinomult és tapasztalatilag sokszorosan ellenőrzött gyakorlatának szinte lexikonja. Igényességét tükrözi, hogy a hordozás tudományos hátterét is megvilágítja, gondosan részletezve mit jelent a hordozó test „kötelékében” lévő babának ez az állapot, még az optimális csípőizületi fejlődés szempontjából is!

 

Az édesanyák, kismamák, sőt a baba fogadására készülő anyukák ebből a könyvből minden kérdésükre választ kapnak. Miért, mikor, hogyan, melyik lehetőséget választva kezdjük el a babahordozást. Minden fontos gyakorlati tudnivalót megismerhetnek belőle.

 

Aki úgy dönt, hogy vállalja a páratlan értékek hozamával járó babahordozást, annak sem a könyvtárából, sem a tudásának tárából nem hiányozhat ez a könyv. Boldogságos felhasználást kívánok minden kedves anyukának, apukának, szülőnek, gyermekszerető nevelőnek!"

Adatok
Márka
Könyv
Cikkszám
SZGYBT
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!