Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Méhviasz lap melegítő pakolás - nagy - Wickel and Co

Méhviasz lap melegítő pakolás - nagy
Méhviasz lap melegítő pakolás - nagy
Méhviasz lap melegítő pakolás - nagy
Méhviasz lap melegítő pakolás - nagy

Megfázásos időben, az aromakeverékek hatásának erősítésére, gyermekek részére használható méhviasz melegítő

Nincs raktáron
Méret
3 690 Ft
A vásárlás után járó pontok: 55 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A pakolás alapja maga a méhviasz. Köhögés és megfázás csillapítására, feszültségoldásra, isiászpanaszokra, izom-és ízületi fájdalmak enyhítésére kiválóan alkalmas. Helyreállítja a hőháztartását a babáknak, és megtartja a test melegét, segít az aromakeverékeknek beszívódni. A méhviaszpakolás szükség szerint alkalmazható aromakeverékekkel, miután a keveréket bedörzsöltük a bőrbe. Rögzítése melegítős párnával (ami egymagában és szettben is kapható) vagy a has- és mellpólyával történhet. Köhögés esetén különösen ajánlott kakukkfű-mirtusz balzsamhoz.


Hőtartó tulajdonságának köszönhetően a méhviasz kiválóan alkalmazható már a legkisebbeknél is.

Bőrbarát, így közvetlenül mellkasra, hasra vagy hátra helyezhető.Alkalmazási területek:  • Köhögés, megfázás, torokfájás, slájm oldása

  • fejfájás esetén az izmok lazítására

  • hasfájás és puffadás esetére (babáknál különösen jó hasfájásra)

  • isiászos és egyéb ízületi fájdalmak esetén a fájós ízületekre helyezve

  • alternatívaként a máj vérkeringésének segítésére

  • artrózis vagy  carpalis alagút szindróma esetén a kéz vagy ujj ízületére


Hogyan működik?


A méhviasz pakolás a bőrre való közvetlen felhelyezés által hat, a test saját hőjének elmélyítésével. Maga a méhviasz nem ad le meleget, hanem segít a test saját hőjét oda irányítani, ahol a panaszok vannak, csökkentve ezáltal a panaszokat és segítve az ellazulást. Ha jól rögzítjük a testen a méhviaszpólyát, akkor tartósan megtartja ezt a hőt az adott területen. A finom irritáció serkenti a vérkeringést, oldja a lerakódásokat (slájm), és ellazít egyidejűleg.


 A tiszta méhviasz, amelyet ehhez a termékhez használnak, károsanyagoktól mentes, kis manufaktúráktól származik és kézzel kerül feldolgozásra. Az értékes alapanyagot egy kbA pamutba dolgozzák bele. Így közvetlenül a bőrre helyezhetően használható. Természetes voltának köszönhetően "lélegzően" fekszik fel a bőrre, így a hő finoman a mélyebb rétegekbe jut, anélkül, hogy megakadályozná a hő mozgását.


Tipp a használathoz: „a Te méretedre vágva“


 „Tapasztalatunk azt mutatja, hogy sok vevőnk kisebb felületen kellemesebbnek érzik a méhviasz alkalmazását. Bátran szét lehet vágni a pólyát. Artrózis esetén csíkokat vághatunk az ujjak köré. A mellkason is lehet hosszanti irányban a szegycsont mentére csak egy csíkot tenni, reflektáló hatása által így is jó eredményeket lehet elérni. Gyerekeknél a sarkaknál le lehet kerekíteni.  “


Használat módja, avagy hogyan alkalmazzuk a méhviasz borogatást / pólyát?
  • közvetlenül a bőrre, egy szűk ruhadarabbal rögzítve (nem műszálas). Ha nincs melegítő hozzá, bújjunk be a meleg ágyba, hogy a méhviaszt puhán tartsuk.

  • Egy további melegítő eszközzel növelhetjük a hatását, például a melegítőpárna, a gyógy gyapjú is segíthet. Melegítőpárna a szettben található.

  • Az érintett testfelületet vékonyan a megfelelő aromakeverékkel vagy balzsammal dörzsöljük be, erősítve ezzel a borogatás hatását.

  • A jobb rögzítés érdekében (főleg ha hosszabb időre helyeznénk fel) lehet használni a has- és mellkaspólyát.


A kész méhviaszos pólyát egy hajszárítóval elő lehet melegíteni testmelegre. Felnőtteknél egész éjszakára magunkon hagyhatjuk. Csecsemőknél és kisgyermekeknél elegendő 3 óra. A méhviaszos pólyát 10-14 alkalommal is fel lehet használni.
Méretek:


   1. méret: Kisgyermekek számára

   2. méret: Iskolások és felnőttek számára

   3. méret: Felnőttek számára


  

Gondosan odafigyelünk a méhviasz származási helyére, tisztaságára és ökológiai minőségére.

1. méret: 13,5 cm* 10 cm

2. méret: 18x13,5cm

Kiszerelés: 1 db


Adatok
Márka
Stadelmann
EAN
3713841
Cikkszám
3713858
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!