Imse® női termékek vásárlása esetén AJÁNDÉK éjszakai női betétet teszük a kosaradba, melynek értéke 2990 Ft.

Méhviasz lap melegítő pakolás

Méhviasz lap melegítő pakolás
Méhviasz lap melegítő pakolás
Méhviasz lap melegítő pakolás
Méhviasz lap melegítő pakolás

Megfázásos időben, az aromakeverékek hatásának erősítésére, gyermekek részére használható méhviasz melegítő

Nincs raktáron
Méret
3 290 Ft
A vásárlás után járó pontok: 99 Ft
mamamibolt.hu
Kérdése van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A pakolás alapja maga a méhviasz. Köhögés és megfázás csillapítására, feszültségoldásra, isiászpanaszokra, izom-és ízületi fájdalmak enyhítésére kiválóan alkalmas. Helyreállítja a hőháztartását a babáknak, és megtartja a test melegét, segít az aromakeverékeknek beszívódni. A méhviaszpakolás szükség szerint alkalmazható aromakeverékekkel, miután a keveréket bedörzsöltük a bőrbe. Rögzítése melegítős párnával (ami egymagában és szettben is kapható) vagy a has- és mellpólyával történhet. Köhögés esetén különösen ajánlott kakukkfű-mirtusz balzsamhoz.


Hőtartó tulajdonságának köszönhetően a méhviasz kiválóan alkalmazható már a legkisebbeknél is.

Bőrbarát, így közvetlenül mellkasra, hasra vagy hátra helyezhető.Alkalmazási területek:  • Köhögés, megfázás, torokfájás, slájm oldása

  • fejfájás esetén az izmok lazítására

  • hasfájás és puffadás esetére (babáknál különösen jó hasfájásra)

  • isiászos és egyéb ízületi fájdalmak esetén a fájós ízületekre helyezve

  • alternatívaként a máj vérkeringésének segítésére

  • artrózis vagy  carpalis alagút szindróma esetén a kéz vagy ujj ízületére


Hogyan működik?


A méhviasz pakolás a bőrre való közvetlen felhelyezés által hat, a test saját hőjének elmélyítésével. Maga a méhviasz nem ad le meleget, hanem segít a test saját hőjét oda irányítani, ahol a panaszok vannak, csökkentve ezáltal a panaszokat és segítve az ellazulást. Ha jól rögzítjük a testen a méhviaszpólyát, akkor tartósan megtartja ezt a hőt az adott területen. A finom irritáció serkenti a vérkeringést, oldja a lerakódásokat (slájm), és ellazít egyidejűleg.


 A tiszta méhviasz, amelyet ehhez a termékhez használnak, károsanyagoktól mentes, kis manufaktúráktól származik és kézzel kerül feldolgozásra. Az értékes alapanyagot egy kbA pamutba dolgozzák bele. Így közvetlenül a bőrre helyezhetően használható. Természetes voltának köszönhetően "lélegzően" fekszik fel a bőrre, így a hő finoman a mélyebb rétegekbe jut, anélkül, hogy megakadályozná a hő mozgását.


Tipp a használathoz: „a Te méretedre vágva“


 „Tapasztalatunk azt mutatja, hogy sok vevőnk kisebb felületen kellemesebbnek érzik a méhviasz alkalmazását. Bátran szét lehet vágni a pólyát. Artrózis esetén csíkokat vághatunk az ujjak köré. A mellkason is lehet hosszanti irányban a szegycsont mentére csak egy csíkot tenni, reflektáló hatása által így is jó eredményeket lehet elérni. Gyerekeknél a sarkaknál le lehet kerekíteni.  “


Használat módja, avagy hogyan alkalmazzuk a méhviasz borogatást / pólyát?
  • közvetlenül a bőrre, egy szűk ruhadarabbal rögzítve (nem műszálas). Ha nincs melegítő hozzá, bújjunk be a meleg ágyba, hogy a méhviaszt puhán tartsuk.

  • Egy további melegítő eszközzel növelhetjük a hatását, például a melegítőpárna, a gyógy gyapjú is segíthet. Melegítőpárna a szettben található.

  • Az érintett testfelületet vékonyan a megfelelő aromakeverékkel vagy balzsammal dörzsöljük be, erősítve ezzel a borogatás hatását.

  • A jobb rögzítés érdekében (főleg ha hosszabb időre helyeznénk fel) lehet használni a has- és mellkaspólyát.


A kész méhviaszos pólyát egy hajszárítóval elő lehet melegíteni testmelegre. Felnőtteknél egész éjszakára magunkon hagyhatjuk. Csecsemőknél és kisgyermekeknél elegendő 3 óra. A méhviaszos pólyát 10-14 alkalommal is fel lehet használni.
Méretek:


   1. méret: Kisgyermekek számára

   2. méret: Iskolások és felnőttek számára

   3. méret: Felnőttek számára


  

Gondosan odafigyelünk a méhviasz származási helyére, tisztaságára és ökológiai minőségére.

1. méret: 13,5 cm* 10 cm

2. méret: 18x13,5cm

Kiszerelés: 1 db


Adatok
Márka
Stadelmann
Cikkszám
3713858
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!