Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Pippa és Pelle gyógyít - Daniela Drescher
Pippa és Pelle gyógyít - Daniela Drescher
2 900 Ft

Pippa és Pelle gyógyít - Daniela Drescher

Csodálatos kis mesekönyv két manóról Pippa és Pelle méltán lettek a világhírű festőművésznő legnépszerűbb hősei.

Pippa és Pelle ebben a mesében nagyon vigyáznak kis barátaikra, az állatokra! Amikor valamelyikük rosszul érzi magát, ők azonnal ott teremnek, hogy segítsenek nekik. Daniela Drescher két manócskája Pippa és Pelle megmutatja a gyermekeinknek, mennyire fontos, hogy vigyázzunk egymásra, a körülöttünk élőkre. A világhírű festőművésznő páratlan illusztrációival és szívet melengető verseivel már a legkisebbeknek is megtanítja, hogy nincs fontosabb, mint gondoskodni azokról, akiket szeretünk.

Várható kiszállítás
2024.03.05
Raktáron
2 900 Ft
A vásárlás után járó pontok: 43 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Pippa és Pelle gyógyít című könyv Daniela Drescher harmadik mesekönyve, melyet 2015-ben adtak ki Magyarországon. Daniela Drescher német írónő és festőművész, aki lenyűgözően varázslatos illusztrációival teremt mesékbe illő világot a legkisebbek számára.

Drescher munkássága kiemelkedik a gyermekirodalom és az illusztráció területén. Mesekönyveiben tökéletes összhangot teremt a szöveg és az ábrák között, hogy együtt meséljenek a gyerekeknek. A festői világ, amit a képek ábrázolnak, elvarázsolja a gyerekeket, beleszeretünk általuk az írónő mesés képi világába.

A Pippa és Pelle gyógyít egy különleges történetet mesél két kis manó testvérről, akik a mesekönyvek lapjairól lépnek ki a gyerekek életébe. A történet során Pippa és Pelle igazi hőssé válnak, orvosnak öltözve meggyógyítják a megbetegedett állatokat. Az írónő kedves és megható szavai segítenek a gyerekeknek megérteni a gyógyítás jelentőségét és a szeretet erejét.

A mesekönyv nem csak szórakoztató, hanem a művészet révén oktat is. Azt is megmutatja, hogyan lehetünk hősök mások számára, akár csak Pippa és Pelle.

Daniela Drescher festőművészetének művészeti értéke a részletekbe való belemerülésben rejlik. Képei finom ecsetvonásokkal és gondosan választott színekkel tükrözik a mesék varázslatos világát. A színek melankolikusságot, vidámságot vagy éppenséggel varázslatosságot sugároznak, amivel megfogják a gyerekek képzeletét és elvarázsolják őket.

Meséinek szó- és képi világa inspiráló és kreatív hatással bír a gyerekekre. Drescher munkássága példa arra, hogy a művészet hogyan tudja elvarázsolni a fiatalokat, és hogyan válik a gyermekirodalom hatásos eszközévé az oktatás és tanítás terén.

 

Casparus kiadó 2023

A Pippa és Pelle gyógyít egy tündéri mese, amely remekül ötvözi az illusztrációk és a szöveg világát. A könyv által a gyerekek megismerhetik a gyógyítás és a szeretet erejét, valamint a művészet jelentőségét a történetmesélésben. Daniela Drescher festői világa páratlan és azonnal levon minden gyermeket a képeibe, rácsodálkoztatva a világ szépségeire és az emberi törődés fontosságára.

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9786155835490
Kiadó
Casparus
Szerző
Daniela Drescher
Könyvsorozat
Pippa és Pelle
Cikkszám
9786155835490
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!