Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Pisilnem kell! - Mi Micsoda Kicsi világ 4. - kihajtható fülekkel
Pisilnem kell! - Mi Micsoda Kicsi világ 4. - kihajtható fülekkel
3 490 Ft

Pisilnem kell! - Mi Micsoda Kicsi világ 4. - kihajtható fülekkel

Mi MICSODA könyvcsalád új sorozata hétköznapi, az óvodások által nap mint nap átélt helyzeteket mesél el. Ez a kötet segíti a kicsiknek megtanulni a mindennapi tisztálkodást a vécézéstől a fogmosáson és fürdésen át a kézmosásig, Rozi példája megmutatja, hogy nem is olyan ördöngösség átszokni a pelenkáról a vécére, de az is kiderül, hogy nem annyira vészes a hajmosás.

Várható kiszállítás
2024.05.28
Raktáron
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 105 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

A Mi MICSODA könyvcsalád új sorozata hétköznapi, az óvodások által nap mint nap átélt helyzeteket mesél el. Ez a kötet segíti a kicsiknek megtanulni a mindennapi tisztálkodást a vécézéstől a fogmosáson és fürdésen át a kézmosásig, Rozi példája megmutatja, hogy nem is olyan ördöngösség átszokni a pelenkáról a vécére, de az is kiderül, hogy nem annyira vészes a hajmosás.
Rozi eldönti, hogy ő is a vécébe akar pisilni, úgy, mint a bátyja! Ő sem akar már pelust. De hogy is megy ez? Az új lila vécéülőke sokat segít. Rozi napról napra egyre ügyesebb! A fürdőben persze mást is lehet csinálni. Rozi nagyon szeret lubickolni, még a hajmosást is bírja!
A vécézés olyan egyszerűnek tűnik, de azért gyakorolni kell, és ha közben néha véletlenül beszalad a pisi, akkor sincs baj. A vécéülőkén Rozi biztonságban érzi magát, még a nagyiékhoz is magával viszi. A könyv végére már éjszakára sem kell neki pelus. Milyen jó is együtt pancsolni a kádban, zuhanyzáskor vicces, ahogy felülről folyik a víz a fejünkre. Tudtad, hogy a hajmosás sem olyan vészes? A félősök megleshetik Rozi trükkjét! A fogmosás és kézmosás is fontos!Pisilnem kell! - Mi Micsoda Kicsi világ 4. - kihajtható fülekkel

Andrea Weller-Essers

Babilon Kiadó, 2023
Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789632947648
EAN
9789632947648
Cikkszám
9789632947648
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!