Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Rajzolj egy krumplit! 4

Agócs Írisz játékosan vezeti be a szülőket és a gyerekeket a rajzolás világába. Új Rajzolj egy krumplit könyvének segítségével most ismét csudajó dolgokat rajzolhatunk!

Várható szállítás
1 hét
Nincs raktáron
4 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 67 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek

Rajzolj egy krumplit....mondtuk ezt a mondatot már jópár alkalommal, sőt, mi magunk is rajzoltuk rendületlenül ezeket a krumplikat :) 

Megjelent immáron a negyedik rész is, ahol még izgalmasabb dolgokat rajzolhatunk!

Mire számíthatunk ebben a részben?

Rajzolj egy krumplit... 

Lesz belőle tündér, sárkány, boszorkány...

Boldizsár Ildikó ajánlásával: "A Kezdetben volt a krumpli, sorozat első pillanattól kezdve nagy kedvencem. Nem csak azért, mert megtanultam könnyen és jókedvűen rajzolni, hanem azért is, mert Agócs Írisz felszabadította a képzeletemet. Már nem jövök zavarba, ha egy kisgyerek azzal fordul hozzám, hogy rajzoljak neki ezt vagy azt (és itt persze a leglehetetlenebb dolgokat kell elképzelni), mert mindig eszembe jut a varázsmondat: először is rajzolj egy krumplit, abból baj nem lehet... Ez tényleg működik!


No, de hogy királylány, királyfi, sárkány és boszorkány is lehet egy krumpliból, sőt életre kelhet az egész mesevilág? Hát ezt igazán nem gondoltam volna... Hála és köszönet ezekért az újabb krumplis rajzokért, no meg a rajzokat kísérő mondatokért, amelyek mindig mosolyra fakasztanak. Mondhatnám, pont olyan leszek, mint egy mosolygó krumpli, amit aztán kedvemre királylányosíthatok vagy boszorkányosíthatok..."

Agócs Írisz Rajzolj egy krumplit sorozat többi része ITT

Adatok
Márka
Könyv
ISBN
9789635872442
EAN
9789635872442
Cikkszám
9789635872442
Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!