Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

12 részes szivárvány szortírozó

12 részes szivárvány szortírozó
12 részes szivárvány szortírozó
12 részes szivárvány szortírozó
12 részes szivárvány szortírozó
12 részes szivárvány szortírozó
12 részes szivárvány szortírozó
12 részes szivárvány szortírozó
12 részes szivárvány szortírozó
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fa tárolódoboz készlet, szivárvány színű szortírozó a Grimm's-től. Rendezd el a sok apróságot színárnyalat szerint! Használd fel, ahányféleképpen tudod a nyílt végű játékok elemeit, hogy örömteli élményeket szerezhess a játékkal töltött idő alatt! Kombináld a dobozokat további Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
3 – 6 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
37 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 570 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Te mit rejtenél ebbe a 12 részes szortírozó készletbe? Színes ceruzákat, gyöngyöket, vagy más kincseket? Ebben a szivárványszínű tárolóban stílusosan rendezheted el Grimm's apróságaidat, a KÖVEKET vagy a GYÖNGYÖKET! Válogasd szét őket méret, szín, szivárvány árnyalat szerint, így máris áttekinthető lesz minden kincsed! A nagyobb Grimm's rajongók asztalán is méltó helye lesz bennük a tollaknak, ceruzáknak, vagy akár a smink készletnek!


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's játékok egymáshoz jól illenek, a szortírozó dobozokat kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ TÉGLALAPOKKAL vagy a TÖMÖR FA GOLYÓKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 12 fa doboz, fa tálcán


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méretek: keret: 31,5x24,5cm dobozok: 8x8 cm


Ajánlott életkor: 3 éves kortól

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR10299
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!