Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's Basic építő szett 2.
Grimm's Basic építő szett 2.
38 990 Ft

Grimm's Basic építő szett 2.

Grimm's Basic építő szett 2.
Grimm's Basic építő szett 2.
Grimm's Basic építő szett 2.
Grimm's Basic építő szett 2.
Grimm's Basic építő szett 2.
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Építő játék készlet különleges színjátszós kockákkal, melyek további érdekes alakzatokra bonthatók. Legyen ilyen szép alapköve az építményeidnek! Természetes játék, Waldorf jellegű játék a Grimm's-től. Használd fel, ahányféleképpen csak tudod a játék színpompás elemeit, vagy kombináld őket további Grimm's építőkkel!

Ajánlott életkor
3 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.06.18
Raktáron
38 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 585 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Meglepő formájúak ezek az alapkövek, vajon mi készül belőlük? Egyben hagyod őket, vagy inkább szétszeded? Nagy építmények, várak, kastélyok alapjához a kockák tökéletesek! A kockák további meglepő alakzatokra bonthatók, amiket össze lehet illeszteni, így lehet belőlük kígyó, kerítés, színes kövek sivatagja, vagy akár golyópálya!

Fedezd fel a színpompás építőkövekben rejlő lehetőségeket, a megszokottól eltérő formákból ezernyi meglepő dolgot építhetsz! Rakd össze álmaid palotáját vagy építs meg egy aranyos kisvárost, ahová beköltözhetnek a JÓBARÁTOK!


NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a NATÚR GEO ÉPÍTŐKOCKÁKKAL vagy a 4 ELEM ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 46 darab építőkocka fa keretben


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi összetételű olaj


Méret: keret hossza 44,5 cm; elemek vastagsága 4 cm, hossza 4-16cm.


Ajánlott életkor: 3+

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565102018
Cikkszám
GR10201
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írtál véleményt a termékről?
Véleményt írok!
Dóka Edina
2022.10.29
1 éve vásároltam, mai napig szinte napi használatban van. Imádjuk
Béla
2022.03.30
A gyerekek nagyon szeretik, sokszor használják, kombinálják más játékokkal. Különösen tetszik, hogy a ránézésre nem a legösszetákoltabb szerkezeteik is egészen stabilan állnak, nem dőlnek össze.
Kata
2022.01.18
Első nagy építőnk, ami nem az utolsó! Nagyon szép, igényes. Jól lehet vele építeni. Ajánlom mindenkinek, megéri az árát! :)