Ingyenes szállítási lehetőség már 20 000 Ft felett. - Debreceni személyes átvétel továbbra is működik!

Grimm Holdépítő

Grimm Holdépítő
Grimm Holdépítő
Grimm Holdépítő
Grimm Holdépítő
Grimm Holdépítő
Grimm Holdépítő
Grimm Holdépítő
Grimm Holdépítő
Grimm Holdépítő
Grimm Holdépítő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Grimm's Holdépítő, fából készült Waldorf jellegű, nyílt végű játék. Rendhagyó formák, megszokott csodás színek és természetes anyagok. A Holdépítővel a  kicsiktől a nagyokig mindenki elszórakozik, lehetőséget ad a játékra és a fejlődésre is. Kombináld a színes elemeket a többi Grimm's építővel a változatos játékélményért!

Ajánlott életkor
3 – 10 év
Várható kiszállítás
2024.03.06
Raktáron
20 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 307 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Építs furcsa, girbegurba építményeket ebből a nem mindennapi Holdépítőből! Tekergő kígyót, kukacot, sárkányt, kéményt, égig érő létrát, mesebeli törpék házát, rogyadozó felhőkarcolót, kirakhatsz belőle színes képeket, építményeket, alakzatokat. Gondoltad volna, hogy mennyi mindenre jó? 

Ez a Waldorf jellegű fajáték az egészen kicsiknek is való, lehet rakosgatni, válogatni, színek szerint összeilleszteni, egymásra tenni és egyensúlyozni. A kicsiknek a Holdépítővel játszva fejlődnek  afinommotoros képességeik, egyensúly érzékük és a szem-kéz koordinációjuk. A Holdépítő játékosan segíthet a mennyiségek megértésében, a színárnyalatok megismerésében.


Játék ötlet: A játék célja minél magasabbra építeni az égigérő tornyot. Kezdjétek el egymás tetejére rakni a cikkelyeket, amilyen magasra tudjátok, amíg az építményetek el nem borul. Az nyer, aki a legtöbb holdsarlóból tud tornyot építeni!


Figyelem! Az állvány kiálló részei balesetveszélyesek lehetnek a kicsik számára. Használata szülői felügyelet mellett ajánlott.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a KAVICSOKKAL vagy a KORALL ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 16 darab elem: 15 db holdcikkely, állvánnyal


Anyagok: égerfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel és növényi alapú olajjal kezelve.


Doboz mérete: 28x22 cm


Ajánlott életkor: 1 éves kor felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő, Felismerés és problémamegoldás, Színek és formák felismerése
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR11035
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!