Grimm's Leonardo szivárvány építő

Grimm's Leonardo szivárvány építő
Grimm's Leonardo szivárvány építő
Grimm's Leonardo szivárvány építő
Grimm's Leonardo szivárvány építő
Grimm's Leonardo szivárvány építő
Grimm's Leonardo szivárvány építő
Grimm's Leonardo szivárvány építő
Grimm's Leonardo szivárvány építő
Grimm's Leonardo szivárvány építő
Grimm's Leonardo szivárvány építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

100 darabos Leonardo da Vinci építő, útmutatóval, a Grimm's-től. Ezernyi árnyalatban, színátmenetben pompázó hidat, dómot építhetsz belőle! Használd fel, ahányféleképpen csak tudod az élénk színű elemeket, vagy kombináld őket további Grimm's építőkkel az örömteli játékélményért!

Ajánlott életkor
3 – 10 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
20 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 315 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Hogyan lehet ragasztó és mindenféle szerszám, szög, csavar nélkül építkezni? Megmutatja neked a Grimm's és Leonardo da Vinci! Ezzel a zseniális építő játékkal, és persze egy kis türelemmel, dómot és hidat tudsz építeni. A legjobb, hogy kezdheted egy készlettel, amit aztán ki tudsz bővíteni, s több készletből még nagyobb hidat építeni!

A játék izgalmas elfoglaltság korhatár nélkül, a családban mindenkinek öröm vele játszani, a jutalom a lenyűgöző végeredmény! Nagy épületek alapjához, lépcsőkhöz, emeletekhez is használhatod. Ez az építő is tökéletesen kombinálható a többi Grimm's készlettel, például a LÉPCSŐS ÉPÍTŐVEL is!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZIVÁRVÁNYSZÍNŰ TÉGLALAPOKKAL vagy a DUPLA SZIVÁRVÁNY ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 100 darabos készlet, útmutató a híd és a dóm megépítéséhez


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Méretek: elemek hossza: 18 cm


Ajánlott életkor: 6 éves kortól.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR40367
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!