Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's törpe lak építő
Grimm's törpe lak építő
3 990 Ft

Grimm's törpe lak építő

Grimm's törpe lak építő
Grimm's törpe lak építő
Grimm's törpe lak építő
Grimm's törpe lak építő
Grimm's törpe lak építő
Grimm's törpe lak építő
Grimm's törpe lak építő
Grimm's törpe lak építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A Grimm's Törpe Lak természetes, Waldorf jellegű, nyílt végű játék. Egymásba és egymásra rakható szokatlan formájú elemei adják különlegességét, előveheted játékhoz, fejlesztéshez, játék után pedig akár a gyerekszobát is díszítheted vele. Mozgasd meg a fantáziád, kombináld ezt az építőt további Grimm's játékokkal!

Ajánlott életkor
2 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.05.29
Raktáron
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 60 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Törpe Lak a Grimm's fantázia építők egyike, különleges, tematikus darab. Waldorf jellegű kézműves játék, fából készül, kézzel festik, csakis természetes és a környezetre ártalmatlan anyagokat használnak fel hozzá. Egészen kicsi kezekbe is való, a szokatlan alakú elemekkel a kicsik elfoglalják magukat, lehet őket rakosgatni, válogatni forma és árnyalat szerint, megtalálni, hogy melyik darab melyikbe illik. Nyílt végű játék lévén nagyon sokoldalú, a gyerekek szerepjátékhoz is elővehetik.

Játék közben fejlődnek a gyerekek finommotoros képességei és a szem-kéz koordinációjuk. Később a nagyobb gyerekek építő tárházának büszkesége lehet ez a fantázia építő. Ezek az építők olyan dekoratív Grimm's-ek, hogy akár a szobád, vagy az ablakpárkány szép dísze válhat belőlük. Nézd meg a másik kedvencünket, a HULLÁMOK HÁZÁT!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a RÓZSA TORONY ÉPÍTŐVEL vagy a HAGYMAHÁZZAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 3 darabos kézműves építő játék


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Magasság: 10 cm


Ajánlott életkor: 2 éves kor felett. 2 éves kor alatt szülői felügyelet mellett ajánlott.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Kéz-szem koordináció, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565073905
Cikkszám
GR07390
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!