Packeta csomagpontra történő szállítás CSAK 990 FT egész JÚLIUSBAN!

Grimm's hagymaház építő
Grimm's hagymaház építő
3 490 Ft

Grimm's hagymaház építő

Grimm's hagymaház építő
Grimm's hagymaház építő
Grimm's hagymaház építő
Grimm's hagymaház építő
Grimm's hagymaház építő
Grimm's hagymaház építő
Grimm's hagymaház építő
Grimm's hagymaház építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

A Hagymaház természetes, Waldorf jellegű, nyílt végű játék. Különlegessége, hogy egymásba és egymásra rakható szokatlan formájú elemei lehetőséget adnak játékra, fejlesztésre, játék után pedig a gyerekszoba szép dísze válhat belőle. Kombináld ezeket a formás elemeket a többi színpompás Grimm's építővel!

Ajánlott életkor
2 – 6 év
Várható kiszállítás
2024.07.29
Raktáron
3 490 Ft
A vásárlás után járó pontok: 52 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

A Hagymaház építő a Grimm's fantázia építők egyik darabja, rendhagyó formáival, élénk színével teszi különlegessé a Grimm's építő gyűjteményedet. Egészen kicsi kezekbe is való Waldorf jellegű játék, kezdetben fejlesztéshez, később építéshez, szerepjátékhoz alkalmas.

Még színesebbé teheted vele a a fantáziavilágodat, hiszen a fantázia építők olyan dekoratív Grimm's-ek, amelyekből akár a szobád, vagy az ablakpárkány szép dísze válhat. Nézd meg a másik kedvencünket, a LEVÉL TORONY ÉPÍTŐT!


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a LÁNG ÉPÍTŐVEL vagy a KAVICSOKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 2 darab elemből álló kézműves építő játék


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festékkel festve


Méretek: 12 cm


Ajánlott életkor: 2 éves kor felett. 2 éves kor alatt szülői felügyelet mellett ajánlott.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Felismerés és problémamegoldás, Képzelőerő
Tanítási szemlélet
Waldorf
EAN
4048565073608
Cikkszám
GR07360
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!