Debreceni átvételi pontunkon a csomagok díjmentesen átvehetőek.

Grimm's csiga építő

Grimm's csiga építő
Grimm's csiga építő
Grimm's csiga építő
Grimm's csiga építő
Grimm's csiga építő
Grimm's csiga építő
Grimm's csiga építő
Grimm's csiga építő
Grimm's csiga építő
Grimm's csiga építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Formaillesztő játék újraértelmezve, mesés köntösben a  Grimm's-től. Elemei lehetnek puzzle vagy építő elemek, amelyeket a többi Grimm's építővel is kombinálhatsz. Waldorf jellegű természetes játék. Használd fel a játék különleges elemeit, ahányféleképpen csak tudod, szerezz örömteli élményeket a játékkal töltött idő alatt!

Ajánlott életkor
1 – 10 év
Várható szállítás
2-3 hét
Nincs raktáron
19 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
mamamibolt.hu
Kérdésed van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Kiegészítőként ajánljuk
Részletek

Ez a fából készült spirálisan tekeredő csiga nyílt végű játék, kettő az egyben természetes játék: kirakó, vagy építőjáték is lehet! Teljes alakjára kirakva csiga, a darabjai pedig mint egy-egy ősi fosszília, különleges formájú építő elemek. Minden részlet kézzel készül, a szivárvány színeket is gondos kezek viszik fel a hársfára. A csiga építő, mint minden nyílt végű játék, szintén sokoldalú: a kisebbek játszhatnak vele rakosgatósat, formaillesztőt, kirakót, a nagyobbak pedig építkezhetnek vele.

Kombinálható a többi építővel, a szokatlan formájú elemekből sok bonyolult és izgalmas dolog fog létre jönni! Nem is igazán tudunk ajánlott korosztályt meghatározni, hiszen minden korú gyermek új és új izgalmakat és kihívásokat találhat a játékban. Felfedezhető általa a színek és formák, a méretek, méretkülönbségek világa, megalkotható belőle a keret által adott kép, de szabadon is szárnyalhat a fantázia. A játék célja lehet egy konkrét minta kirakása, de az is jó, ha hagyjuk, hogy a gyermeket magával sodorja a képzelete és építsen bármit, ami eszébe jut.


A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a SZÍV ÉPÍTŐVEL vagy a HULLÁMOK HÁZA ÉPÍTŐVEL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 23 darab elem


Anyagok: hársfa, egészségre káros anyagoktól mentes vízbázisú festékkel, növényi alapú olajjal kezelve


Méretek: a keret átmérője 33 cm, az elemek vastagsága 4 cm


Ajánlott életkor: 4 éves kor felett. Figyelem, az apró darabok lenyelés veszélyét hordozzák magukban.

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Tanítási szemlélet
Waldorf
Cikkszám
GR43660
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Vélemények
Írj véleményt, hogy segíts másoknak!