Üdvözöl a mamamibolt.hu, az öko baba-mama webshop! 

Grimm's szív építő
Grimm's szív építő
14 790 Ft

Grimm's szív építő

Grimm's szív építő
Grimm's szív építő
Grimm's szív építő
Grimm's szív építő
Grimm's szív építő
Grimm's szív építő
Ismerd meg a gyártót!
Egyedi forma- és színvilágú játékok a fenntarthatóság és a természet jegyében.

Fából, kézzel készített szívek szív alakú dobozban. Ez egy olyan különleges Grimm's építő, ami akár dekoráció is lehet! Használd fel, ahányféleképpen csak tudod ezeket a kedves formájú és élénk színű elemeket a játékkal töltött idő alatt, szerezz velük örömteli élményeket!

Raktáron
14 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 444 Ft
mamamibolt.hu
Kérdése van?

A mamamibolt lelkes csapata szívesen segít, amiben csak tud.
info@mamamibolt.hu
+36-30/562-5553

Neked ajánljuk
Részletek
A fa anyagának, tapadásának köszönhetően lehet ezekből a szívekből is egy csodálatos építő játék. Kombináld a szíveket a többi, hagyományos Grimm's építővel, hogy a készleted igazán különleges legyen!
Egészen kicsi kortól ideális játék, lehet rakosgatni, válogatni, tányérra tenni, tornyok díszét építeni, két játék között szobát dekorálni! Nézd meg a piros árnyalatokban pompázó párját, a PIROS SZÍVEKET!
A NYÍLT VÉGŰ JÁTÉKOK szabad formáin keresztül szárnyal a gyerekek fantáziája!

A Grimm's építők egymáshoz jól illenek, kombinálhatod például a KAVICSOKKAL vagy az ÉPÍTŐKOCKÁKKAL, hogy legyen egy egész tárházad az elemekből!


A csomag tartalma: 13 darab elem, ebből 10 szív szivárvány színekben. A szív alakú faragott doboz részeire szedhető, melyek szintén építő elemek.


Anyagok: hársfa, egészségre ártalmatlan vízbázisú festék, növényi alapú olajjal kezelve


Méretek: doboz hossza: 28 cm, magassága 4 cm; szívek hossza 5-7,5 cm, vastagságuk 2-4 cm


Ajánlott életkor: 3 év felett

Adatok
Fő anyag
Fa
Márka
Grimm's
Fejlesztendő terület
Finommotorika, Kéz-szem koordináció, Felismerés és problémamegoldás
Ajánlott életkor
1 – 6 év
Tanítási szemlélet
Waldorf
Várható kiszállítás
2022.07.07
Cikkszám
GR10177
Ismerd meg a gyártót!

A Grimm’s egy családi kézben lévő fajáték készítő manufaktúraként indult a sváb Alpok lábánál és mára világszerte ismertté vált egyedi forma- és színvilágú játékaival, melyek a fenntarthatóság és természetesség jegyében készülnek.

Fenntartható játékok

Minden részlet kézzel készül és a tervezéskor arra törekednek, hogy a játék időtálló legyen, így készül a Grimm’s szivárvány egyetlen, évtizedeken át nevelt nyírfa vastag törzséből. Ha egy játék eltörik,
meg lehet ragasztani, erre való a Grimm’s elsősegély csomag.

Fenntartható design

A Grimm’s játékok nem egy múló divathullám darabjai, úgynevezett nyílt végű játékok. Azért olyan különlegesek, mert az ilyen játékok a letisztult és minimalista formatervezés által határtalan teret engednek a képzeletnek. Így egy Grimm’s hosszú évekre szól, mert ahogyan változik a gyermek, úgy változik világképével együtt a játék is. Újabb és újabb játékokba lehet vele fogni, nem lehet megunni.

Fenntartható erőforrás

A Grimm’s játékok gyártása során napenergiát hasznosítanak. Kimaradó faanyaggal biztosítják a boszniai gyárépület fűtését és a raklapok is abból készülnek. Újrahasznosítható csomagolóanyagokat használnak és újrahasznosított papírt. A különlegesen élénk Grimm’s színek festéséhez egészségre ártalmatlan, környezetbarát úton
előállított festéket használnak.

Társadalmi szerepvállalás

A fenntarthatóság szempontjából fontos, hogy a felelős szemlélet a gyártás mellett társadalmi szinten is megjelenjen. A Grimm’s az alkalmazottait is hozzásegíti a zöldebb élethez, például biciklit biztosít munkába járáshoz. Támogatja a fogyatékkal élők munkavállalását a gyártásban, leginkább a festésben és csomagolásban. Rendszeresen vesz részt adományozásban és jótékony tevékenységben. Mindig azt az elvet követi, hogy a már meglévő, saját erőforrásait fordítsa növekedésre, mert ez a szemlélet a fenntarthatóság kulcsa, így válik igazán zölddé és nyereségessé, így tud a legtöbbet adni és ennek köszönhetően hosszú időn keresztül fennmaradni.

Fenntartható erdők

Az FSC (Forest Stewardship Council) a környezetbarát, hasznos és gazdaságilag életképes erdőgazdálkodást hivatott jelölni. Az FSC logóval ellátott termékek garantáltan nem a természet kimerítése által kinyert fából készülnek.

Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!